Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Σύντομα η 4.4.4 Kit kat για τα Ζ, Ζ1 Compact και Z1 Ultra
sony-4-4-4-kit-kat-in2mobile-featured-image

Sony: Σύντομα η 4.4.4 Kit kat για τα Ζ, Ζ1 Compact και Z1 Ultra

απο alpha

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη κυκλοφορία της 4.4.4 kit kat έκδοσης του Android από τη Google, η Sony φαίνεται πως θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κάνει διαθέσιμη τη νέα έκδοση για τις συσκευές της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει στα τελευταία στάδια των δοκιμών την αναβάθμιση στην 4.4.4 kit kat για τα Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και το Z1 Ultra. Η αναβάθμιση εκτός απρόοπτου θα ξεκινήσει να διατίθεται σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα για κατέβασμα από την ίδια τη συσκευή και στα εξουσιοδοτημένα Service της Sony.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη και για το Xperia Z2 τη νεότερη συσκευή της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση πάντως η διάθεση της 4.4.4 Kit kat δείχνει πως η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει στους χρήστες των συσκευών της όσο το δυνατόν πιο σύντομα την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights