Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia X2: Παρουσιάστηκε επίσημα
nokia-x2-in2mobile-featured-image

Nokia X2: Παρουσιάστηκε επίσημα

απο iGlobal

Λίγους μόνο μήνες μετα τη παρουσίαση και κυκλοφορία του Nokia X , σήμερα η εταιρεία παρουσίασε τον διάδοχο του με την μάλλον αναμενόμενη ονομασία Nokia X2.

Το Nokia X2 είναι βελτιωμένο στους περισσότερους τομείς στους οποίους ο προκάτοχος του “υστερούσε” παρά τη ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης του. Η διαγώνιος της οθόνης έχει αυξηθεί στις 4.3 ίντσες με την ανάλυση της όμως να παραμένει στα 800 x 480 pixels. Το Nokia X2 κάνει χρήση της τεχνολογίας Clear Black της Nokia προσφέροντας θεωρητικά καλύτερη χρωματική απόδοση απο τη μάλλον “άτονη” οθόνη του Nokia X.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται και πάλι ένας SnapDragon 200 της Qualcomm, σε έκδοση όμως που πλέον διαθέτει δύο πυρήνες επεξεργασίας αρχιτεκτονικής ARM A-7 χρονισμένους στο 1.2 GHz που συνοδεύονται από 1 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος του Nokia X2 δεν έγινε γνωστός, με δεδομένη όμως τη κατηγορία στην οποία ανήκει η συσκευή αυτός δύσκολα θα ξεπερνά τα 4 GB ενώ θα υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Λειτουργικά το Nokia X2 προσθέτει ένα επιπλέον πλήκτρο κάτω από την οθόνη του, το Home Key δίπλα στο πλήκτρο επιστροφής. Όπως φαίνεται η χρήση ενός μόνο πλήκτρου στο Nokia X δημιουργούσε “σύγχιση” στον τρόπο χρήσης της συσκευής, αφού για παράδειγμα δεν ήταν ξεκάθαρο πως με παρατεταμένη πίεση του μπορούσε κάποιος να μεταβεί άμεσα στην οθόνη αναμονής.

Η τροποποιημένη από τη Nokia έκδοση του Android της Google έχει δεχθεί και αυτή προσθήκες και επιπλέον δυνατότητες. Η οθόνη ειδοποιήσεων περιλαμβάνει πλέον επανασχεδιασμένα εικονίδια συντομεύσεων και βελτιωμένη λειτουργία Multitasking. Φυσικά η εφαρμογή πλοήγησης HERE Maps της Nokia θα υπάρχει προεγκατεστημένη και στο Nokia X2.

Η τιμή πώλησης του σύμφωνα με την εταιρεία θα παραμείνει στα 99 δολάρια (προ φόρων) και η διάθεση του θα γίνει σύντομα σε πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και άσπρο χρώμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights