Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android One: Πρόγραμμα ενοποίησης χαρακτηριστικών
android-one-in2mobile-featured-image

Android One: Πρόγραμμα ενοποίησης χαρακτηριστικών

απο iGlobal

Η πρώτη από τις νέες “ιδέες” που έχει η Google για την αγορά των Smartphones και παρουσιάστηκε πριν λίγο στο συνέδριο που διοργανώνει η εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο, είναι η πλατφόρμα με την ονομασία Android One.

Το Android One αποτελεί το “όραμα” της εταιρείας για παροχή συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων σε συσκευές διαφόρων κατασκευαστών, με κριτήριο την αγορά για την οποία προορίζονται αλλά και τη κατηγορία τους.

Ουσιαστικά το Android One είναι προσπάθεια της εταιρείας να πείσει τους κατασκευαστές να προσφέρουν συσκευές με ίδια χαρακτηριστικά, ώστε να εξασφαλίσει την ίδια εμπειρία χρήσης άσχετα από το ποιος έχει κατασκευάσει το κάθε κινητό τηλέφωνο.

Η πρώτη συσκευή που “υιοθετεί” το Android One θα είναι κατασκευασμένη από τη MicroMax, μια Ινδική εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία οικονομικών συσκευών για τη συγκεκριμένη χώρα.

Συγκεκριμένα για την αγορά της Ινδίας, τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Google που θα πρέπει να προσφέρουν οι συσκευές και βασίζονται στο Android One, είναι το ραδιόφωνο, η υποστήριξη δύο καρτών SIM, η υποδοχή για κάρτες MicroSD και φυσικά η χαμηλή τιμή πώλησης τους.

Στη προσπάθεια της να “πείσει” όσο το δυνατόν περισσότερους κατασκευαστές να συμμετέχουν στο Android One, η Google υπόσχεται πως οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος θα γίνονται από την ίδια και θα παρέχονται άμεσα μετά την ανακοίνωση κάθε νέας έκδοσης, όπως ακριβώς συμβάίνει με τις Google Play Edition συσκευές όπως το Galaxy S4, το HTC One (M7) και το Xperia Z1 Ultra της Sony.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights