Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5 Sport: Αποκλειστικά για τη Sprint
galaxy-s5-sport-in2mobile-featured-image

Galaxy S5 Sport: Αποκλειστικά για τη Sprint

απο Kostas Gliatiotis

Μετά το Galaxy S5 Active που προορίζεται αποκλειστικά για το δίκτυο της AT&T, η Samsung παρουσίασε σήμερα μια ακόμα “ανθεκτική” έκδοση του Galaxy S5, αυτή τη φορά με την ονομασία Galaxy S5 Sport και αποκλειστική διάθεση μέσω του δικτύου της Sprint στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Galaxy S5 Sport διαθέτει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, σε αντίθεση όμως με το Galaxy S5 Active δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του η στρατιωτική πιστοποίηση MIL 810G. Η νέα συσκευή παρόλα αυτά, διαθέτει αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις και υλικά κατασκευής που δείχνουν τουλάχιστον οπτικά ανθεκτικότερα από του “φυσιολογικού” Galaxy S5. Το πίσω μέρος της συσκευής και συγκεκριμένα το καπάκι της μπαταρίας αλλάζει σχέδιο και “υφή” για μια ακόμα φορά, με το συνολικό σχεδιασμό πάντως να μοιάζει περισσότερο στο Galaxy S5 παρά το Galaxy S5 Active.

Σε ότι έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, αυτά παραμένουν ίδια ακριβώς με αυτά του Galaxy S5. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο SnapDragon 801 της Qualcomm με τέσσερις Krait 400 πυρήνες χρονισμένους στα 2.5 GHz με τη μνήμη RAM να παραμένει στα 2 GB. Η κάμερα στο πίσω μέρος διατηρεί τον αισθητήρα ανάλυσης των 16 Mpixels ενώ ακριβώς κάτω από αυτή βρίσκεται ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών.

Τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη του Galaxy S5 Sport είναι “μηχανικά” όπως ακριβώς και στο Galaxy S5 Active, και από το Home Key απουσιάζει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Galaxy S5 Sport θα ξεκινήσει να πωλείται στο δίκτυο της Sprint στις 25 Ιουλιου σε μπλε και κόκκινο χρώμα. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα η συσκευή θα προσφέρεται με εκ πτωτικό κουπόνι των 50 δολαρίων για την αγορά του Galaxy Gear Fit.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights