Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Gear Live: Το Android Wear SmartWatch της Samsung
gear-live-in2mobile-featured-image

Gear Live: Το Android Wear SmartWatch της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, αφού η Samsung δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Google στο Σαν Φρανσίσκο παρουσιάστηκε το Gear Live το SmartWatch της Samsung που θα βασίζεται στο Android Wear.

Το Gear Live  σε αντίθεση με τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit που λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με κινητά τηλέφωνα της Samsung, θα είναι συμβατό με οποιαδήποτε Android συσκευή “τρέχει” τη 4.3 έκδοση του λειτουργικού σύστημα της της Google ή νεότερη.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη 1.63 ίντσας με ανάλυση 320 x 320 pixels που φυσικά είναι τεχνολογίας AMOLED, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής “αγνώστων” στοιχείων με ταχύτητα λειτουργίας το 1.2 GHz συνοδευόμενος από 512 MB μνήμης RAM και 4 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Gear Live διαθέτει πιστοποίηση IP67 για την αντοχή του στη σκόνη και την υγρασία, ενώ θα είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω του Play Store της Google στην τιμή των 199 δολαρίων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights