Αρχικη ΦΗΜΕΣ Asus: Ετοιμάζει το δικό της SmartWatch
asus-smartwatch-in2mobile-featured-image

Asus: Ετοιμάζει το δικό της SmartWatch

απο iGlobal

Η Asus φαίνεται πως σχεδιάζει τους επόμενους μήνες να παρουσίασει και αυτή με τη σειρά της το δικό της SmartWatch βασισμένο στο Android Wear της Google.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες η Asus σκοπεύει η δική της πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία να είναι σημαντικά φθηνότερη απο το LG G watch και το Samsung Gear Live με τιμή ανάμεσα στα 99 και τα 149 δολάρια.

Ταυτόχρονα η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει αναγνώριση κινήσεων στο δικό της SmartWatch για την ευκολότερη χρήση του θεωρόντας πως η μικρή οθόνη από μόνη της δεν είναι αρκετή για την άνετη χρήση του.

Η παρουσίαση του smartwatch της Asus θα γίνει πιθανότατα κατά τη διάρκεια της IFA στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο, ενώ μέχρι τότε είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα έχουν γίνει γνωστές ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights