Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ανακοίνωσε τα Galaxy Ace 4 και Galaxy Core II
galaxy-ace-4-icore-2-n2mobile-featured-image-2

Samsung: Ανακοίνωσε τα Galaxy Ace 4 και Galaxy Core II

απο Kostas Gliatiotis

Με μια μάλλον “¨λιτή” παρουσίαση μέσω του … επίσημου Blog της, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες συσκευές, το Galaxy Ace 4 και το Galaxy Core II.

Οι συσκευές αποτελούν τη “λογική” συνέχεια των προκατόχων τους και διαθέτουν όπως ειναι φυσικό αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικα.

Αναλυτικότερα το Galaxy Core II έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών με την ανάλυση της να παραμένει στα 854 x 480 pixels και πλέον βασίζεται σε “τετραπύρηνο” επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz ενώ για κάποιο περίεργο λόγο αναφέρεται πως διαθέτει μόλις 768 MB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 4 GB ενώ φυσικά υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.Η μπαταρία  της συσκευής έχει χωρητικότητα 2.000 mAh.Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels.

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει πως η συσκευή θα δέχεται δύο κάρτες SIM χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει έκδοση και με μια μόνο κάρτα όπως στη περίπτωση του Galaxy Core.

galaxy-core-2-in2mobile-featured-image

Το Galaxy Ace 4 με τη σειρά του τώρα έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μια με υποστήριξη για LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και την άλλη να περιορίζεται σε σύνδεση σε 3G δίκτυα. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν τον ίδιο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz που και σε αυτή τη περίπτωση αναφέρεται απλά σαν “διπύρηνος” χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Η σημαντικη διαφορά τους όμως είναι πως η LTE έκδοση διαθέτει 1 GB μνήμης RAM ενώ η 3G περιορίζεται σε 512 ΜΒ. Η διαγώνιος της οθόνης είναι 4 ίντσες και η ανάλυση της όπως και στο Galaxy Core II είναι 854 x 480 pixels. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 4 GB και για τις δύο εκδόσεις ενώ η μπαταρία της LTE έκδοσης έχει χωρητικότητα 1.800 mAh και αυτή της 3G έκδοσης 1.500 mAh. Η κάμερα είναι ίδια και για τις δύο εκδόσεις και χρησιμοποιεί αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels, απόλυτα δικαιολογημένα στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

galaxy-ace-4-in2mobile-featured-image-2

 

Σύμφωνα με τη Samsung και οι δύο συσκευές θα “τρέχουν” τη 4,4 Kit kat έκδοση του Android της Google. Το γραφικό περιβάλλον τους φαίνεται να είναι μια τροποποιημένη “ελαφρύτερη” έκδοση του TouchWiz με την ονομασία TouchWiz Essence που αφήνει να εννοηθεί πως και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν τις.. απαραίτητες δυνατότητες μόνο.

Η τιμή πώλησης των νέων συσκευών καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights