Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5: Δοκιμαστική έκδοση με Tizen
galaxy-s5-tizen-test-in2mobile-featured-image

Galaxy S5: Δοκιμαστική έκδοση με Tizen

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά χάρη στη σελίδα που παρακολουθεί τις εισαγωγές που γίνονται στη χώρα της Ινδίας, μαθαίνουμε πως η Samsung έκανε εισαγωγή στη συγκεκριμένη χώρα μια έκδοση του Galaxy S5 που “τρέχει” δοκιμαστικά τουλάχιστον το λειτουργικό σύστημα Tizen αντί του Android.

Η εταιρεία παρουσίασε πριν λίγο καιρό το Samsung Z, τη πρώτη της εμπορικά διαθέσιμη συσκευή βασισμένη στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, στην ανάπτυξη του οποίου συμμετέχει και η ίδια σε μεγάλο βαθμό μαζί με την Intel.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη αναφορά για την εισαγωγή της συσκευής στην Ινδία δεν δίνει καμία επιπλέον πληροφορία για τη συσκευή πέρα από το ότι αυτή “τρέχει” Tizen. Με δεδομένο όμως πως αναφέρεται σαν “Samsung Galaxy S5 TIZEN TEST PHONE” είναι βέβαιο πως διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικα του… φυσιολογικού Galaxy S5.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν η δοκιμαστική αυτή συσκευή υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες του Hardware του Galaxy S5, ούτε αν τελικά αυτή θα βγεί στην αγορά κάποια στιγμή και με ποια μορφή. Η τιμή που αναφέρεται στην εισαγωγή της συσκευής είναι 54,404 Ινδικές ρούπιες ή περίπου 660 ευρώ, χωρίς όμως να είναι τιμή πώλησης της συσκευής αλλά μάλλον  μια τυπική τιμή για την εισαγωγή στην Ινδία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights