Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Galaxy Tab S: Επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα
galaxy-tab-s-in2mbile-featured-image

Galaxy Tab S: Επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα

απο John Leondaris

Στην επίσημη παρουσίαση των νέων Galaxy Tab S παρεβρεθήκαμε χθες το βράδυ μετά από ευγενική πρόσκληση της Ελληνικής Samsung. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Skyfal, στη καρδιά της Αθήνας με την εταιρεία να δίνει όπως είναι φυσικό, έμφαση στη χρωματική απόδοση της οθόνης των δύο νέων Galaxy Tab S μέσω μιας παρουσίασης που τόνιζε τη ανάγκη που έχουμε όλοι μας να απολαμβάνουμε τα χρώματα γύρω μας.

Οι δύο… πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν φυσικά το Galaxy Tab S 10.5 και το Galaxy Tab S 8.4 με το καθένα να καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τον δικό του τρόπο.

Μετά και τη πρώτη μας επαφή μαζί τους, το Galaxy Tab S 10.5 αρχικά είναι σίγουρα το εντυπωσιακότερο Tablet της συγκεκριμένης κατηγορίας μεγέθους καταφέρνοντας να συνδυάσει το χαμηλό βάρος και πάχος του με την εντυπωσιακής ανάλυσης και χρωματικής απόδοσης SUPER AMOLED οθόνη των 10.5 ιντσών. Το να μπορεί κανείς να κρατήσει χωρίς πρόβλημα ένα Tablet αυτών των διαστάσεων με ένα μόνο χέρι για μεγάλο χρονικό διάστημα αυξάνει σημαντικά την ευκολία χρήσης του. Η οθόνη με την απόδοση της αναλαμβάνει να εντυπωσιάσει το χρήστη και με το μέγεθος της να του προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εμπειρία άνετης εμφάνησης περιεχομένου.

galaxy-tab-s-in2mobile-10-front

Η μεγάλη “έκπληξη” όμως είναι το Galaxy Tab S 8.4 αφού συνδυάζει το επίσης μικρό του πάχος με εντυπωσιακά χαμηλό βάρος αλλά και μέγεθος που κάνει πιο εύκολη τη καθημερινή μεταφορά του. Η ανάλυση των 2560 x 1600 pixels της SUPER AMOLED οθόνης σε 8.4 ίντσες δημιουργούν ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα υψηλού pixel density και χρωματικής απόδοσης. Το Galaxy Tab S 8.4 είναι κατά τη γνώμη μας ο ιδανικός συνδυασμός μέγεθος και χαρακτηριστικών για αυτόν που αναζητά ένα Tablet με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την ικανότητα να μεταφέρεται χωρίς πρόβλημα ακόμα και αποκλειστικά για χρήση εκτός γραφείου ή σπιτιού.

galaxy-tab-s-in2mobile-8-4

Η οθόνη

Η Samsung κατάφερε με τα δύο νέα Galaxy Tab S να δημιουργήσει πιθανότατα το “τέλειο” σύνολο χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και απόδοσης και η SUPER AMOLED οθόνη τους έρχεται να ολοκληρώσει το σύνολο αυτό. Η απόδοση της οθόνης και των δύο εκδόσεων είναι εντυπωσιακή, με την αυξημένη διαγώνιο τους να συνδυάζεται ιδανικά με τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Τα χρώματα εμφανίζονται τόσο ζωντανά που είναι αδύνατον κάποιος να μην αφιερώσει έστω μερικά λεπτά στη θέαση ενός βίντεο ή μιας φωτογραφίας σε αυτή. Η υψηλή της ανάλυση με τη σειρά της προσφέρει άνετη ανάγνωση κάθε είδους περιεχομένου, με τη γωνία θέασης να αγγίζει τις 90 μοίρες χωρίς τη παραμικρή αλλοίωση της εικόνας.

galaxy-tab-s-in2mobile-screen-angle

Το σχέδιο

Μπορεί η Samsung να επέλεξε να χρησιμοποιήσει την ίδια σχεδιαστική “φιλοσοφία” με το Galaxy S5, το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Αρχικά το πίσω μέρους τους που “δανείζεται” το σχέδιο και το υλικό κατασκευής του Galaxy S5 είναι τελικά αρκετά διαφορετικό σε “υφή” με αποτέλεσμα να βοηθά στο να κρατά κανείς τα δύο νέα Galaxy Tab S χωρίς να φοβάται ότι θα γλυστρήσουν από το χέρι του. Το πάχος είναι τόσο μικρό που πραγματικά νομίζει κανείς πως κρατά μια οθόνη με απλά ένα πλαστικό περίβλημα ενώ το βάρος τέλος σε κάνει να πιστεύεις πως ακόμα και αν χρησιμοποιείς για ώρες ένα Galaxy Tab S δεν πρόκειται να σε κουράσει ακόμα και αν το κρατάς με το ένα χέρι.

galaxy-tab-s-in2mobile-design

Περιεχόμενο

Το Galaxy Tab S προσφέρει περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα η Samsung συνεργάζεται με την ODEON για την παροχή της υπηρεσίας Pame Odeon δωρεάν.Με την αγορά του Galaxy Tab S 8,4” ο κάτοχος της συσκευής έχει στη διάθεσή του έως και 15 ταινίες και με την αγοράτου Galaxy Tab S 10,5 έως 25 ταινίες.Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το πρώτο Interactive περιοδικό Reload για πλήρη ενημέρωση γύρω από τα μουσικά δρώμενα, ενώ από Σεπτέμβριο φέρνει τις εγχώριες διαδραστικές εκδόσεις των περιοδικών In style και People στην οθόνη του Galaxy Tab S δωρεάν, κρατώντας μας πάντα ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της μόδας και της showbiz.

galaxy-tab-s-in2mobile-view

Έρχονται

Τα δύο νέα Galaxy Tab S θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα στις 4 Ιουίου σε 12 επιλεγμένα καταστήματα ώστε να μπορεί να τα γνωρίσει το κοινό ενώ από τις 10 Ιουλίου θα ξεκινήσει επίσημα και η πώληση τους. Το ενδιαφέρον νέο που μάθαμε στη χθεσινή εκδήλωση είναι πως και οι LTE εκδόσεις των δύο νέων Galaxy Tab S θα βασίζονται τελικά σε Exynos επεξεργαστή της Samsung αντί για αντίστοιχο της Qualcomm επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληφορορίες πριν τη παρουσίαση τους στη Νέα Υόρκη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights