Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy Mega 2

Samsung Galaxy Mega 2

απο iGlobal

Η Samsung σύντομα θα λανσάρει τους αντικαταστάτες των Galaxy Mega 6.3 και Galaxy Mega 5.8 phablets στο προσεχές μέλλον. Το Galaxy Mega 2 με την κωδική ονομασία SM-G750 θα έχει 5.9 ίντσες 720p οθόνη (1280×720 pixels) και σήμερα μάθαμε πως θα φέρει 64 bit επεξεργαστή. Αυτό το γεγονός θα το καθιστά ένα από τα πρώτα που θα έχουν αυτό χαρακτηριστικό. Δεν θα έχει τον high-end Qualcomm Snapdragon 810 αλλά τον entry Snapdragon 410 με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1,2GHzμαζί με μια Adreno 306 GPU. Άλλα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν είναι τα 2GB της RAM (αναμενόμενο) και τα 8GB της εσωτερική μνήμης. Η κύρια κάμερα θα είναι στα 12 megapixelsκαι η μπροστινή στα 4,7 megapixels μιας και οι selfies είναι της μόδας. Λεπτομέρειες για την διάθεση της συσκευής δεν είναι ακόμα γνωστές..

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights