Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Προσέλαβε τον αντιπρόεδρο πωλήσεων της TAG Heuer
apple-TAG-Heuer-in2mobile-featured-image

Apple: Προσέλαβε τον αντιπρόεδρο πωλήσεων της TAG Heuer

απο iGlobal

Σε μια κίνηση που δείχνει πως η εταιρεία είναι όλο και πιο κοντά στη παρουσίαση του δικού της Smartwatch με τη φιμολογούμενη ονομασία iWatch, η Apple προσέλαβε τον Patrick Pruniaux, αντιπρόεδρο πωλήσεων της TAG Heuer.

Με τη συγκεκριμένη πρόσληψη ενός στελέχουν με εμπειρία στη προώθηση πολυτελών ρολογιών χειρός όπως τα TAG Heuer, η Apple δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο προώθησης του δικού της Smartwatch. Η συγκεκριμένη κίνηση πιθανόν να σημαίνει πως η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα Smartwatch που θα καλύπτει ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό πέρα από αυτούς που αναζητούν μια ανάλογη πρόταση για χρήση σε συνδυασμό με κάποιο iPhone.

Φυσικά από την άλλη πλευρά, με δεδομένο το πως μέχρι σήμερα η εταιρεία παρουσιάζει σαν κορυφαία προιόντα τεχνολογίας τα κινητά της τηλέφωνα και όχι μόνο (ακόμα και όταν δεν είναι…) η συγκεκριμένη πρόσληψη μπορεί απλά να αποσκοπεί στο να συμβάλει ο κ. Patrick Pruniaux στην επιτυχημένη προώθηση του iWatch σε υψηλότερη του φυσιολογικού τιμή πώλησης χρησιμοποιώντας την εμπειρία του από τη TAG Heuer.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights