Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia Cyan: Ξεκίνησε η διάθεση της
nokia-cyan-in2mobile-featured-image

Nokia Cyan: Ξεκίνησε η διάθεση της

απο alpha

Η Nokia ξεκίνησε τη σταδιακή διάθεση της Nokia Cyan, της αναβάθμισης των Windows Phone συσκευών της που συνδυάζει την έκδοση 8.1 του λειτουργικού συστήματος με επιπλέον προσθήκες της εταιρείας.

Η Nokia Cyan διαθέτει επιπλέον την εφαρμογή Creative Studio για την επεξεργασία πολυμέσων, υποστήριξη Bluetooth 4.0 LE και δυνατότητα ρύθμισης της χρωματικής απόδοσης της οθόνης.

Η αναβάθμιση διατίθεται σταδιακά σε Ισπανία, Φινλανδία και Ταιβάν, ενώ στη συνέχεια αν δεν παρουσιαστούν προβλήματα στη λειτουργία της θα ξεκινήσει και η ευρύτερη διάθεση της. Προς το παρόν μόνο οι χρήστες του Lumiua 625 μπορούν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στη νέα έκδοση, μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση από τη πλευρά της Nokia. Συνήθως κάθε αναβάθμιση του είδους ξεκινά να διατίθεται πρώτα για τις κορυφαίες συσκευές κάθε εταιρείας όπως τα Lumia 1020 και Lumia 925 φαίνεται όμως πως η εταιρεία επέλεξε να ξεκινήσει από μια mid-range συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights