Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony Xperia C3: Σχεδιασμένο για… Selfies
xperia-c3-in2mobile-featured-image

Sony Xperia C3: Σχεδιασμένο για… Selfies

απο Kostas Gliatiotis

Μέσω του twitter επέλεξε η Sony να επιβεβαιώσει πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα συσκευή με την ονομασία Xperia C3. Η συσκευή ειναι σχεδιασμένη για την εύκολη λήψη … Selfies, φωτογραφιών του ιδιοκτήτη της δηλαδή με τη μπροστινή της κάμερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει πάντως γγνωστή η ανάλυση της μπροστινής κάμερας αν και με δεδομένη τη χρήση για την οποία προορίζεται το Xperia C3 πιθανότατα θα είναι της τάξης των 5 Mpixels. Ενδιαφέρουν προκαλεί η ύπαρξη LED Flash στη μπροστινή πλευρά της συσκευής για χρήση σε συνδυασμό με τη μπροστινή κάμερα.

Το μόνο άλλο στοιχείο που έγινε γνωστό από τις φωτογραφίες της συσκευής που διέρρευσαν σήμερα είναι πως αυτή θα χρησιμοποιεί μπαταρία χωρητικότητας 2,500 mAh.

xperia-c3-in2mobile-battery

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα παρουσιαστεί αύριο, οπότε θα μάθουμε και τα πλήρη της χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights