Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei Ascend P7: Επίσημα στη χώρα μας.
ascend-p7-in2mobile-featured-image

Huawei Ascend P7: Επίσημα στη χώρα μας.

απο Kostas Gliatiotis

Στην εκδήλωση για την επίσημη κυκλοφορία του Ascend P7 της Huawei παρεβρεθήκαμε χθες το βράδυ μετά την ευγενική πρόσκληση της Huawei. Με φόντο τη παραλία και ζωντανή μουσική, στο Theros Wave Bar η εταιρεία οργάνωσε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση με έμφαση στο τρόπο που το Ascend P7 συνδυάζει τα προηγμένα του τεχνικά χαρακτηριστικά με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και πολυτέλεια.

ascend-p7-in2mobile-music

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν φυσικά η ίδια η συσκευή διαθέσιμη σε όλους τους καλεσμένους ώστε να γνωριστούν με αυτή και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της. Η Huawei δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο τρόπο κατασκευής του Ascend P7 και το πως αυτός συνδυάζει το ιδιαίτερα μικρό πάχος των μόλις 6.5 χιλιοστών της συσκευής με τη πολυτελή του εμφάνιση αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

ascend-p7-in2mobile-stand

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά που έχει γίνει στη λειτουργία της συσκευής δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την θέληση της εταιρείας να αναγνωριστεί σαν κατασκευαστής κορυφαίων τεχνολογικά συσκευών. Η μπροστινή κάμερα των… 8 Mpixels είναι σχεδιασμένη φυσικά για τη λήψη Selfies ενώ διαθέτει δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών. Η πίσω κάμερα των 13 Mpixels συνδυάζεται σύμφωνα με τη huawei με έναν εξελιγμένο επεξεργαστή εικόνας που δίνει στο Ascend P7 τη δυνατότητα λήψης ποιοτικών φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η huawei τονίζει ιδιαίτερα το πως παρά το μικρό της πάχος η συσκευή μπορεί να “διοχετεύσει” τη θερμότητα που δημιουργείται κατά τη λειτουργία της, χάρη στη χρήση αλουμινίου στη κατασκευή της αλλά και ειδική μελέτη για την απαγωγή θερμότητας. Ταυτόχρονα οι χρόνοι αναμονής και λειτουργίας του Ascend P7 έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και η νέα συσκευή διαθέτει λειτουργία εξοικονόμισης μπαταρίας που μπορεί να προσφέρει έως και 24 ώρες αναμονής με μόνο το 10% της φόρτισης.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση του Ascend P7 από το in2mobile.gr ώστε να γνωρίσουμε μαζί τις πολλές δυνατότητες της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights