Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Lab: Σεμινάριο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στο INNOVATHENS
InnovAthens-in2mobile-featured-image

Samsung Lab: Σεμινάριο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Developing interview skills” που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στο INNOVATHENS Powered by Samsung (Samsung Lab), τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Samsung Lab-in2mobile-body

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο να αναδείξει το βιογραφικό του σημείωμα και τα ταλέντα του, αλλά και να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σεμινάριο “Developing interview skills – get yourself noticed”

09/07/2014

INNOVATHENS, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (κτήριο Αεριοφυλάκιο 2)

Πειραιώς 100, Γκάζι

2ος όροφος, Samsung Lab

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights