Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Gmail: Νέα έκδοση για Android συσκευές
gmail-app-in2mobile-featured-image

Gmail: Νέα έκδοση για Android συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Πριν λίγο καιρό η Google είχε κάνει διαθέσιμη μια αναβάθμιση της εφαρμογής του Gmail για Android συσκευές που προσέθετε τη δυνατότητα άμεσης αποθήκευσης των συννημένων αρχείων στο Google Drive.

Η επιπλέον αυτή λειτουργικότητα μπορεί να ήταν μια σαφώς χρήσιμη προσθήκη της εφαρμογής, η αντίστοιχη επιλογή προσθήκης ενός συννημένου αρχείου απευθείας από το Google Drive όμως απουσίαζε. Σήμερα η Google διέθεσε μια ακόμα ενημέρωση της εφαρμογής που προσθέτει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα.

Μέσω του Gmail λοιπόν, οι χρήστες Android συσκευών μπορούν πλέον να προσθέσουν σε ένα mail αρχεία που έχουν αποθηκευμένα στο Google Drive χωρίς να είναι απαραίτητο να κατεβάσουν πρώτα το αρχείο στη συσκευή τους. Η συγκεκριμένη δυνατότητα προσφέρει την επιπλέον ευκολία προσθήκης αρχείων σε mail ακόμα και αν ο τύπος του αρχείου δεν υποστηρίζεται από την ίδια τη συσκευή.

Η ενημέρωση γίνεται αυτόματα για τους χρήστες που έχουν ενεργή την ανάλογη επιλογή στη συσκευή τους, και χειροκίνητα σε κάθε άλλη περίπτωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights