Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Ελληνική παρουσίαση των G3 και GPad 7
lg-g3-launch-event-in2mobile-featured-image-2

LG: Ελληνική παρουσίαση των G3 και GPad 7

απο Kostas Gliatiotis

Στην επίσημη παρουσίαση επί Ελληνικού εδάφους του LG G3 αλλά και του G pad 7 παρεβρεθήκαμε χθές μετά από ευγενική πρόσκληση της LG Hellas. Σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο LI LI SHU, στο Κολωνάκι, η εταιρεία παρουσίασε το ίδιο το G3 αλλά και τους στόχους που θέτει για αυτό στην Ελληνική αγορά, μαζί με το οικονομικό αλλά απόλυτα ικανοποιητικό G Pad 7.

Με το G3 να είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης, οι υπεύθυνοι της LG Hellas έκαναν γνωστούς τους στόχους που θέτουν με αυτό, την εμπορική πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η εταιρεία, δίνοντας ταυτόχρονα και πληροφορίες για την πορεία που είχε ο προκάτοχος τουσ την Ελληνική αγορά. Εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο το G3 επιστρέφει “στα βασικά” με το γραφικό του περιβάλλον και τις λετουργίες του να είναι σχεδιασμένες για εύκολη καθημερινή χρήση και όχι εντυπωσιασμό, οι υπεύθυνοι της LG θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως η συσκευή θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του πιθανότατα δικαίως. Συγκεκριμένα με αριθμούς, τα LG G2 που πουλήθηκαν στην Ελλάδα μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας ανέρχονται σε 9.500 συσκευές με την LG να στοχεύει να διπλασίασει τον αριθμό αυτό με το LG G3.

lg-g3-greek-launch-in2mobile-g3-stand-2

Σύμφωνα με τους ίδιους, η εταιρεία αναγνώρισε τη ζήτηση που υπάρχει και για την έκδοση των 32 GB αποθηκευτικού χώρου (αλλά και 3 GB RAM ) και αποφάσισε να την εισάγει επίσημα στη χώρα μας σε περιορισμένες όμως ποσότητες αρχικά που θα αυξηθούν όμως αν η ζήτηση για τη συγκεκριμένη έκδοση αποδειχθεί υψηλή. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή θα είναι κατά μόλις 50 ευρώ ακριβότερη από την έκδοση των 16 GB, μια μικρη χρηματική διαφορά σε σύγκριση με ότι έχουμε συνηθίσει έως σήμερα σε τιμολογιακή πολιτική διαφορετικών εκδόσεων αποθηκευτικού χώρου. Η επίσημη τιμή πώλησης του LG G3 στην Ελληνική αγορά θα είναι 599 ευρώ για την έκδοση των 16 GB, σημαντικά χαμηλότερη απο τον άμεσο ανταγωνισμό της συσκευης με τους υπεύθυνους της εταιρείας να δηλώνουν πως η επιλογή αυτή έγινε για να δείξει η εταιρεία πως η συσκευή είναι η τέλεια Value for Money πρόταση.

Μπορεί όπως ήταν αναμενόμενο, το μεγαλύτερο κομμάτι της εκδήλωσης να ήταν αφιερωμένο στο LG G3, η εταιρεία όμως παρουσίασε ταυτόχρονα και το GPad 7, την οικονομική της πρόταση στη κατηγορία των Tablets με οθόνη 7 ιντσών. Η LG θεωρεί (δικαίως) πως η αγορά των Tablets έχει ανάγκη από ποιοτικές συσκευές χαμηλού κόστους σχεδισμένες να καλύψουν τις βασικές ανάγκες καθημερινής χρήσης του ιδιοκτήτη τους. Το GPad 7 θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς πώληση στα καταστήματα με τη τιμή του να ανέρχεται στα 169 ευρώ.

lg-g3-greek-launch-in2mobile-gpad7-2

Η εταιρεία πρόκειται σταδιακά μέσα στο καλοκαίρι να διαθέσει και τις εκδόσεις των 8 και 10 ιντσών του GPad χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή πώλησης τους.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση του GPad 7 απο το in2mobile.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights