Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Level Over: Αναλυτική παρουσίαση των High End ασύρματων ακουστικών της εταιρείας.

Samsung Level Over: Αναλυτική παρουσίαση των High End ασύρματων ακουστικών της εταιρείας.

απο Kostas Gliatiotis

Εισαγωγή

Η αγορά των ακουστικών υψηλής ηχητικής ποιότητας γνωρίζει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη άνθιση με τις εταιρείες να παρουσιάζει η κάθε μια τις δικές της προτάσεις. Η Samsung δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη κατηγορία και παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες, μια σειρά από ακουστικά υψηλής ηχητικής ποιότητας σε διαφορετικές μορφές με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη. Στη σημερινή παρουσίαση θα γνωρίσουμε μαζί τα “Level Over” το κορυφαίο σε χαρακτηριστικά αλλά και απόδοση ασύρματο σετ ακουστικών της Samsung που προορίζεται για όσους αναζητούν κορυφαία ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σχέδιο

Η Samsung φρόντισε ώστε ακόμα και η θήκη των Level Over να δηλώνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα των συγκεκριμένων ακουστικών. Η κατασκευασμένη από μαλακό αφρώδες υλικό θήκη, έχει σχεδιαστεί ώστε να αποθηκεύει αλλά και να βοηθά στη μεταφορά των Level Over ακουστικών και των αξεσουάρ τους.

samsung-level-over-in2mobile-case

Ανοίγοντας τη θήκη η πρώτη εντύπωση που δημιουργούν τα ίδια τα ακουστικά είναι πως πρόκειται για μια πολυτελέστατη πρόταση που δικαιολογεί την υψηλή τιμή πώλησης τους.

samsung-level-over-in2mobile-in-case

Στο εσωτερικό της θήκης υπάρχει μια μικρότερη… θήκη που περιέχει το Micro USB καλώδιο φόρτισης των ακουστικών, ένα καλώδιο με βύσμα 3.5mm για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ενσύρματα τα ακουστικά, αλλά και έναν «διαχωριστή» που επιτρέπει την ενσύρματη χρήση και του ενσωματωμένου μικροφώνου που διαθέτουν τα Level Over.

samsung-level-over-in2mobile-accessories

Στα ίδια τα ακουστικά τώρα, η άσπρου χρώματος έκδοση που ευγενικά μας παραχώρησε η Samsung Hellas για τις ανάγκες της παρουσίασης, εντυπωσιάζει με τη πολυτέλεια που διαθέτει αλλά και με τη ποιότητα κατασκευής. Μπορεί τα καφέ χρώματος μαξιλάρακια που καλύπτουν το αυτί του χρήστη να μην ταιριάζουν απόλυτα στις δικές μας χρωματικές προτιμήσεις, συνδυάζονται πάντως επιτυχημένα με το σχέδιο των ίδιων των ακουστικών.

samsung-level-over-in2mobile-body

Στο κάτω μέρος του αριστερού ακουστικού βρίσκεται η Micro USB θύρα φόρτισης, καθώς και το NFC που επιτρέπει τη γρήγορη σύνδεση τους με κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο αυτό.

samsung-level-over-in2mobile-left-side

Στο δεξί ακουστικό συναντάμε το πλήκτρο ενεργοποίησης των ακουστικών, καθώς και ένα ακόμα πλήκτρο που χρησιμεύει στη σύνδεση τους με συσκευές Bluetooth που δεν υποστηρίζουν τη τεχνολογία NFC και ενεργοποιεί κατά την αναπαραγωγή μουσικής τη λειτουργία μείωσης θορύβου.

samsung-level-over-in2mobile-keys

Σε αυτή την πλευρά βρίσκεται και η ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια, που επιτρέπει την εναλλαγή τραγουδιών, την αυξομείωση της έντασης αλλά και την έναρξη και παύση της αναπαραγωγής μουσικής. Η συγκεκριμένη επιφάνεια είναι εντυπωσιακά εύκολη στη χρήση της και συμβάλει ιδιαίτερα στην άνετη χρήση των Level Over.

samsung-level-over-in2mobile-right-side

Πως λειτουργούν

Τα Level Over αποτελούν όπως αναφέραμε τη κορυφαία πρόταση της Samsung στη κατηγορία των ακουστικών υψηλής ηχητικής ποιότητας. Η μεταφορά του ήχου σε αυτά γίνεται ασύρματα με τη χρήση της τεχνολογίας Bluetooth και επιτρέπει την άνετη χρήση τους χωρίς καλώδια. Φυσικά η εταιρεία φρόντισε να είναι δυνατή και η ενσύρματη χρήση τους για όσους θεωρούν πως η μετάδοση ήχου μέσω Bluetooth δεν προσφέρει την απαιτούμενη ηχητική ποιότητα αλλά και για αυτούς που δεν διαθέτουν συσκευή που να υποστηρίζει την ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth.

Η διαδικασία σύνδεσης τους με κινητό τηλέφωνο ή κάποια άλλη συμβατή συσκευή είναι το ίδιο απλή όσο και η σύνδεση ενός Bluetooth ακουστικού ομιλίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης χρησιμοποιήσαμε τα Level Over σε συνδυασμό με το Galaxy S5, δοκιμάσαμε όμως τη λειτουργία των ακουστικών και με άλλες συσκευές όπως το Z1 Compact της Sony αλλά και το Galaxy Tab Pro 8.4 της Samsung.

samsung-level-over-in2mobile-galaxy-s5

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνδεσης τα Level Over συνεργάζονται άψογα όπως είναι φυσικό, με το κορυφαίο κινητό της Samsung και προσφέρουν μοναδική εμπειρία μουσικής ακρόασης. Η ευκολία χρήσης που προσφέρει η ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια στο δεξί ακουστικό, κάνει τη χρήση τους ακόμα ευκολότερη αφού δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς κοντά του το Galaxy S5 για να αλλάξει τραγούδι ή να διακόψει προσωρινά την αναπαραγωγή.

Τα Level Over διαθέτουν και δυνατότητα αποδοχής και πραγματοποίησης κλήσεων, αφού διαθέτουν τρία συνολικά μικρόφωνα που χρησιμοποιούνται και για την μείωση του εξωτερικού θορύβου. Η απάντηση της εισερχόμενης κλήσης γίνεται με διπλό «χτύπημα» της ευαίσθητης στην αφή επιφάνειας από τα ίδια τα ακουστικά.

Η ακουστική τους

Η Samsung φρόντισε τα Level Over να διαθέτουν ηχητική απόδοση αντάξια της κορυφαίας εμφάνισης και ποιότητας κατασκευής τους. Τα ακουστικά διαθέτουν εντυπωσιακή ένταση με μηδενική παραμόρφωση ήχου ακόμα και στη μέγιστη ένταση τους που με τη σειρά της εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα κάνει τη χρήση των Level Over άνετη ακόμα και σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο. Το «μπάσο» τους εντυπωσιάζει σε σημείο που αναζητά κανείς μουσικά κομμάτια με έντονο μπάσο ώστε να απολαύσει την απόδοση τους ακόμα περισσότερο.

samsung-level-over-in2mobile-inside

Η ενεργή μείωση θορύβου που διαθέτουν τα Level Over και μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πλήκτρο στο δεξί ακουστικό χρησιμοποιεί τα τρία μικρόφωνα ώστε να μειώσει τον θόρυβο του γύρω χώρου προσφέροντας σημαντικά βελτιωμένη ηχητική απόδοση.

Χρόνοι λειτουργίας

Η Samsung υπόσχεται πως τα Level Over μπορούν να παρέχουν έως και 30 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μουσικής με απενεργοποιημένη την ενεργή μείωση θορύβου. Με αυτή ενεργή ο χρόνος μειώνεται σημαντικά στις 15 ώρες αν και στις δύο περιπτώσεις οι χρόνοι λειτουργίας είναι σαφώς μεγαλύτεροι από όσο θα χρησιμοποιήσει κανείς υπό φυσιολογικές συνθήκες τα Level Over.

Με τη χρήση του καλωδίου για την ενσύρματη λειτουργία τους, ο χρόνος αναμονής αυξάνεται στις 25 ώρες με τη χρήση της ενεργής μείωσης θορύβου, ενώ με αυτή μη ενεργή, είναι πρακτικά απεριόριστος αφού τα ακουστικά δεν καταναλώνουν ενέργεια από την ενσωματωμένη μπαταρία τους.

Η πλήρη φόρτιση τους γίνεται σε λιγότερο από μια ώρα με τη χρήση ενός φορτιστή κινητού τηλεφώνου, ενώ με τη χρήση του καλωδίου που περιέχεται στη συσκευασία για τη φόρτιση από υπολογιστή, ο χρόνος αυτός αυξάνεται σε περίπου 1.5 ώρα.

Συμπέρασμα

Η Samsung φρόντισε ώστε τα Level Over να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από ένα κορυφαίας ηχητικής απόδοσης σετ ακουστικών και αντίστοιχα υψηλής τιμής πώλησης.

samsung-level-over-in2mobile-with-case

Από το άνοιγμα της θήκης τους, τη ποιότητα κατασκευής και το σχεδιασμό τους, μέχρι την ηχητική τους απόδοση,  δικαιολογούν απόλυτα τη τιμή πώλησής τους με δεδομένο πάντα, πως πρόκειται για ακουστικά που λειτουργούν ασύρματα. Σίγουρα το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι συγκεκριμένο, δείχνουν όμως  με τον καλύτερο τρόπο πως η Samsung αναγνωρίζει πως υπάρχει αγορά που ζητά ακουστικά αυτής της κατηγορίας και πως μπορεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα να προσφέρει και αυτή τη δική της πρόταση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights