Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Service Lab Workshop 14 & 15 Ιουλίου
InnovAthens-Samsung-Lab-featured-image

Samsung Service Lab Workshop 14 & 15 Ιουλίου

απο Kostas Gliatiotis

Σε συνέχεια του επιτυχημένου κύκλου σεμιναρίων, διοργανώνεται σήμερα και αύριο το 3ο Samsung Service Lab Workshop, στο INNOVATHENS Powered by Samsung (Samsung Lab), τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος του workshop “Samsung Service Lab” είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

Το επόμενο σεμινάριο Samsung Service Lab θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2014.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights