Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy Alpha
galaxy-s5-alpha-in2mobile-featured-image-2

Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy Alpha

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, η Samsung φαίνεται να ετοιμάζει μια ακόμα high End συσκευή με την ονομασία Galaxy Alpha. Η νέα συσκευή θα προσφέρει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικα των κορυφαίων συσκευών της εταιρείας, σε συνδυασμό όμως με μεταλλική κατασκευη.

Οι πληροφορίες για τα τεχνικα χαρακτηριστικά του Galaxy Alpha ποικίλουν, με την οθόνη του να έχει είτε διαγώνιο 4.7 ιντσών και ανάλυση 1080p είτε διαγώνιο λίγο πάνω από τις 5 ίντσες και ανάλυση QHD όπως αυτή του Galaxy S5 LTE-A το οποίο η Samsung δήλωσε πως θα παραμείνει εντός της αγοράς της Νοτίου Κορέας.

Αυτό στο οποίο φαίνεται πως οι περισσότερες πηγές συμφωνούν είναι η υποστήριξη δικτύων LTE με μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων στα 150 Mbps, δίνοντας στη συσκευή την υποστήριξη δίκτύων LTE-Advanced. Στο εσωτερικό του Galaxy Alpha θα υπάρχει Exynos επεξεργαστής σε συνδυασμό με Modem της Intel κατά πάσα πιθανότητα για την παροχή υποστήριξης LTE.

Με την ανάλυση της οθόνης του να παραμένει ακόμα “μυστήριο”, η μεταλλική κατασκευή του Galaxy Alpha σηματοδοτεί την δημιουργία μιας νέας σειράς συσκευών απο τη Samsung που θα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση και το σχεδιασμό από ότι στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι πλήροφορίες θέλουν την εταιρεία να ξεκινά τη διάθεση του Galaxy Alpha μέσα στον Αύγουστο, κάτι που σημαίνει πως η παρουσίαση του θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Μένει λοιπόν να δούμε κατά πόσο αυτές οι φήμες είναι αληθινές, και αν είναι, πως θα είναι τελικά το Galaxy Alpha.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights