Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HP: Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού
xamogelo-tou-paidiou-hp-in2mobile-featured-image

HP: Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

απο alpha

Με ένα μεγάλο καλοκαιρινό party, αποκαλύφθηκε Tο Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας powered by HP Desk jet Ink Advantage που δημιούργησε ο designer Charis Tsevis μέσα από την crowd sourcing καμπάνια της HP.

Φίλοι, συνεργάτες δημοσιογράφοι αλλά και πλήθος κόσμου που συμμετείχε στην καμπάνια στέλνοντας φωτογραφίες, φόρεσαν τα καλύτερά τους χαμόγελα και γιόρτασαν τη Δευτέρα 07 Ιουλίου την αποκάλυψη του art work στο Akanthus παρέα με τους Onirama.

To Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας αποτελεί το κεντρικό μήνυμα της καλοκαιρινής καμπάνιας για τη σειρά οικιακής εκτύπωσης Deskjet Ink Advantage της HP η οποία θα συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως ανακοινώθηκε στο event.

Από τις 14 έως τις 31 Ιουλίου με κάθε αγορά εκτυπωτή HP Desk Jet Ιnk Advantage, η HP προσφέρει 1 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Στη σελίδα της HP στο Facebook (www.facebook.com/hp.hellas), μπορείτε να δείτε το μωσαϊκό με το «Μεγαλύτερο Χαμόγελο της Ελλάδας» και να ενημερωθείτε για τα νέα της καλοκαιρινής καμπάνιας της HP.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights