Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Ενημερώνει για τη συμβατότητα ιστοσελίδων σε Android συσκευές.
google-site-compatibility-i2mobile-featured-image

Google: Ενημερώνει για τη συμβατότητα ιστοσελίδων σε Android συσκευές.

απο Kostas Gliatiotis

Η Google φαίνεται να έχει ενεργοποιήσει μια ακόμα νέα δυνατότητα στη μηχανή αναζήτησης της, που ενημερώνει το χρήστη όταν μια σελίδα δεν είναι συμβατή με την Android συσκευή του.

Συγκεκριμένα η Google αναφέρει κάτω από κάθε αποτέλεσμα τον λόγο για τον οποίο πιθανόν κάποια σελίδα να μην λειτουργεί σωστά στην Android συσκευή του.  Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο χρήστης δεν έχει την επιλογή να επισκεφθεί τελικά τη συγκεκριμένη σελίδα, απλά φαίνεται πως η Google από τη πλευρά της θέλει να έχει ενημερώσει εκ των προτέρων πως αυτή πιθανόν να μην εμφανιστεί σωστά στον Chrome της Android συσκευής.

Όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που εδώ και καιρό πλέον το Flash της Adobe δεν υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα της Google, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες σελίδες που το χρησιμοποιούν εμφανίζονται σαν μη-συμβατές με τον Chrome Browser των Android συσκευών.

Η κίνηση αυτή της Google μπορεί αρχικά να δημιουργήσει “πονοκέφαλο” στους δημιουργούς ιστοσελίδων που θα αναφέρονται σαν “μη-συμβατές” με τις Android συσκευές, είναι όμως ακόμα και έτσι, ένας καλός τρόπος σταδιακά να αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν νεότερα Standar όπως το HTML5 για τη κατασκευή των ιστοσελίδων τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights