Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G3 S: Η mini έκδοση του LG G3
lg-g3-s-leak-in2mobile-featured-image

LG G3 S: Η mini έκδοση του LG G3

απο iGlobal

Μετά την εμφάνιση των πρώτων φωτογραφιών της συσκευής που έδειχναν πως η ονομασία της θα είναι LG G3 Beat, χάρη στη TENAA, την κινέζικη υπηρεσία ελέγχου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας μερικές ακόμα φωτογραφίες της συσκευής. Ταυτόχρονα διέρρευσε και το manual στα Γερμανικά, για την Vodafone έκδοση της που αναφέρει πως η ονομασία της θα είναι και επίσημα LG G3 S , με τον κωδικό μοντέλου να είναι ο D722v, με το V να αφορά την έκδοση της Vodafone.

lg-g3-s-leak-manual-in2mobile

Οι πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1280 x 720 pixels, αυξημένη σε σύγκριση με αυτή του LG G2 mini και τη διαγώνιο της να φτάνει τις 5 ίντσες κάνοντας τη συσκευή να μοιάζει mini μόνο σε σύγκριση με το ίδιο το LG G3 και τις πραγματικές της διαστάσεις να είναι παρόμοιες με αυτές των κορυφαίων συσκευών του ανταγωνισμού.

Στο εσωτερικό της συσκευής φαίνεται πως θα χρησιμοποιείται και πάλι κάποια έκδοση του SnapDragon 400 της Qualcomm δείχνοντας πως η συσκευή απευθύνεται στη μεσαία κατηγορία. Σε αυτή τη περίπτωση σε συνδυασμό με την αυξημένη διαγώνιο της οθόνης είναι πραγματικά άξιο απορίας τι “νόημα” έχει η ύπαρξη του LG G3 mini. Στο πίσω μέρος του θα χρησιμοποιείται κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης των 8 Mpixels ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα αυξηθεί στα 16 GB σε σύγκριση με τα 8 GB του LG G2 mini.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι βέβαιο πως θα μάθουμε και τα λίγα χαρακτηριστικά της συσκευής που δεν είναι ακόμα γνωστά ενώ από τη στιγμή που έχει ήδη δημιουργηθεί και το manual της η ημερομηνία παρουσίασης της στην αγορά πλησιάζει με πιθανότερη κάποια από τις ημέρες της έκθεσης IFA στη Γερμανία το Σεπτέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights