Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia Cyan: Ξεκίνησε η ευρεία διάθεση της για Lumia συσκευές.
nokia-cyan-global-roll-out-in2mobile-featured-image

Nokia Cyan: Ξεκίνησε η ευρεία διάθεση της για Lumia συσκευές.

απο iGlobal

Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης σε Windows Phone 8.1 για όλες τις συσκευές της Nokia, εταιρεία που πλέον ανήκει στην ίδια. Η αναβάθμιση με την ονομασία Nokia Cyan περιλαμβάνει επιπλέον βελτιώσεις για τις Lumia συσκευές εκτός από αυτές που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα.

Η Microsoft δεν αναφέρει αναλυτικά για ποιες συσκευές θα είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση, αναφέροντας μόνο πως αυτή προσθέτει υποστήριξη για Dolby Digital 5.1 αναπαραγωγή ήχου στα Lumia 1520, Lumia 1020 και το Lumia Icon, την έκδοση του Lumia 930 για την Αμερικάνικη αγορά.

Εκτός λοιπόν από τις προσθήκες της Microsoft στα Windows Phone 8.1, η Nokia Cyan έρχεται με νέα εφαρμογή για τη διαχείριση της κάμερας των Lumia συσκευών που διαθέτει βελτιωμένη επεξεργασία χρωμάτων και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σύμφωνα με τη Nokia, η διάθεση της Nokia Cyan σε όλες τις Lumia συσκευές θα έχει ολοκληρωθεί σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights