Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3 Beat: Επίσημη παρουσίαση της “Mini” έκδοσης του LG G3
lg-g3-beat-featured-image-in2mobiile

LG G3 Beat: Επίσημη παρουσίαση της “Mini” έκδοσης του LG G3

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα μετά τη διαρροή φωτογραφιών της συσκεής αλλά και του Manual της η LG παρουσίασε και επίσημα το LG G3 Beat που αποτελεί την έκδοση του LG G3 για τη μεσαία κατηγορία.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη συσκευή να έχει αυτή ακριβώς την ονομασία ενώ στη συνέχεια η διαρροή του Manual της έκδοσης  για τη Vodafone έδειχνε πως αυτή θα είναι LG G3 S. Με την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής από την LG πλέον η ονομασία της είναι ξεκάθαρα LG G3 Beat ενώ έγινε γνωστό και το σύνολο των τεχνικών της χαρακτηριστικών.

H διαγώνιος της οθόνης αγγίζει τις 5 ίντσες και η ανάλυσης της τα 1280 x 720 pixels. Με τη συγκεκριμένη διαγώνιο, η εταιρεία μάλλον σωστά δεν χρησιμοποίησε την ονομασία “mini” στη νέα συσκευή αφού ακόμα και με το λεπτό πλαίσιο γύρω από την οθόνη, το μέγεθος του LG G3 Beat δεν μπορεί να θεωρηθεί “μικρό”.

lg-g3-beat-size-comparison-in2mobile

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο ίδιος SnapDragon 400 επεξεργαστής της Qualcomm που η εταιρεία χρησιμοποιεί και στο LG G2 mini. Διαθέτει τέσσερις πυρήνες αρχιτεκτονικής ARM A-7 χρονισμένους στο 1.2 GHz σε συνδυασμό με την Adreno 305 κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από μόλις 1 GB μνήμης RAM ενώ ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται τελικά και αυτός σε 8 GB μνήμης με δυνατότητα όμως επέκτασης με χρήση καρτών μνήμης. Η κάμερα του LG G3 Beat έχει αισθητήρα ανάλυσης 8 Mpixels ενώ διαθέτει το Laser Autofocus του μέγαλου του αδερφού, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2.540 mAh και με δεδομένο το Hardware της συσκευή πιθανότατα θα της “χαρίζει” απόλυτα αποδεκτούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Η συσκευή θα “τρέχει” όπως είναι φυσικό τη 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android της Google και θα διαθέτει σύμφωνα με την LG όλες τις δυνατότητες και λειτουργίες του LG G3.

Το LG G3 Beat αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται από αύριο στην αγορά της Νοτίου Κορέας ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο στην Ευρώπη. Η τιμή πώλησης του θα ανακοινωθεί με την έλευση της συσκευής στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights