Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσιάζει τον τελικό αγώνα της ομάδας Galaxy 11
galaxy-11-final-game-featured-image-in2mobile

Η Samsung παρουσιάζει τον τελικό αγώνα της ομάδας Galaxy 11

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το τελικό επεισόδιο του αγώνα “Galaxy 11: TheMatch”. Μέσα από εύρος online και offline δραστηριοτήτων, διάρκειας δέκα μηνών, η καμπάνια Samsung Galaxy 11 κέρδισε το ενδιαφέρον των fans του ποδοσφαίρου από ολόκληρο τον κόσμο, πετυχαίνοντας περισσότερες από 150 εκατομμύρια προβολές, 4,7 εκατομμύρια αναφορές σε social Media και 5 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα της καμπάνιας (www.TheGalaxy11.com).

Το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο, διάρκειας έξι λεπτών, έρχεται να δώσει απάντηση σε κάθε απορία των fans – θα μπορέσει, τελικά, το ποδόσφαιρο, να σώσει τον κόσμο; Στα δύο εντυπωσιακά επεισόδια, η ομάδα Galaxy 11 αγωνίζεται με πάθος ενάντια των αντιπάλων της – την εξωγήινη φυλή, Hurakan. Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, η Galaxy 11 έχανε 3-1 και η ερώτημα ήταν αν οι ικανότητες ορισμένων από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, η συνεργασία μεταξύ τους και οι κορυφαίες τεχνολογίες της Samsung θα μπορούσαν να δείξουν το δρόμο προς τη νίκη.

«Ήταν συναρπαστική η συνεργασία με τη Samsung τους τελευταίους μήνες, για την υλοποίηση της καμπάνιας Galaxy 11, η οποία είχε σκοπό να ενώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου από ολόκληρο τον κόσμο με τον πιο ξεχωριστό τρόπο», ανέφερε ο Cristiano Ronaldo, παίκτης της ομάδας Galaxy 11. «Ο μοναδικός συνδυασμός του ποδοσφαίρου και της τεχνολογίας με ενέπνευσε και μου έδειξε νέους τρόπους για το πώς οι προηγμένες τεχνολογίες μπορούν να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά μου».

Στην ομάδα Galaxy 11 συμμετείχαν: Franz Beckenbauer (Γερμανία, Manager), Lionel Messi (Αργεντινή, Αρχηγός), Mario Gotze (Γερμανία), Oscar dos Santos (Βραζιλία), Wu Lei (Κίνα), Stephan El Shaarawy (Ιταλία), Victor Moses (Νιγηρία), Radamel Falcao (Κολομβία), Lee Chung-Yong (Νότια Κορέα), Iker Casillas (Ισπανία), Wayne Rooney (Αγγλία), Landon Donovan (ΗΠΑ), Aleksandr Kerzhakov (Ρωσία) και Cristiano Ronaldo (Πορτογαλία).

«Το να είσαι ο αρχηγός της Galaxy 11 και να παίζεις μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είναι μοναδικό το να βλέπεις τόσο τους φίλους του ποδοσφαίρου όσο και τους παίκτες να ενώνονται κάτω από μία ομάδα για δέκα μήνες», ανέφερε ο αρχηγός της Galaxy 11, Lionel Messi.

Οι fans μπορούν να ξαναζήσουν την εμπειρία από την αρχή, στα ακόλουθα links:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights