Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου.
lg-logo-financial-resultsfeatured-image-in2mobile-770x346

LG: Οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου.

απο Kostas Gliatiotis

Με σημαντικά κέρδη και αυξημένες πωλήσεις τελείωσε το δεύτερο τρίμηνο του έτους η LG, με το τμήμα των κινητών τηλεφώνων να παρουσίαζει όπως ήταν αναμενόμενο τη μεγαλύτερη αύξηση.

Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων της εταιρείας έφτασαν τα 14.5 εκατομμύρια συσκευές. Συνολικά οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 20% με το LG G3 να συμβάλει ιδιαιίτερα στη βελτίωση της εικόνας της εταιρείας. Οι συσκευές της σειρας L σημείωσαν επίσης αυξημένες πωλήσεις εκμεταλλευόμενες το συνδυασμό των χαρακτηριστικών τους και της χαμηλής τιμής πώλησης.

Συνολικά ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε σε 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια με το καθαρό κέρδος να φτάνει τα 82 εκατομμύρια δολάρια. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πως η πτωτική πορεία των τρίων τελευταίων τριμήνων σταμάτησε για την LG Mobile και πως οι νέες της συσκευές τη βοηθούν να επιστρέψει στη κερδοφορία. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της LG, κατά τη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου θα συνεχιστεί η προώθηση του G3 στην παγκόσμια αγορά, ενώ αναμένεται η παρουσίαση περισσότερων μοντέλων στις μεσαίες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων θα συμπεριλαμβάνονται συσκευές της σειράς L Series, αλλά και διαφορετικές εκδόσεις του LG G3, όπως το G3 Beat το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights