Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy Alpha: Οι πρώτες φωτογραφίες του.

Samsung Galaxy Alpha: Οι πρώτες φωτογραφίες του.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τη διαρροή των πρώτων πληροφοριών για αυτό, ήρθε η ώρα το Galaxy Alpha να εμφανιστεί και σε φωτογραφίες. Για μια ακόμα φορά χάρη στο Sammobile , η συσκευή με τη φημολογούμενη ονομασία Galaxy Alpha εμφανίζεται σε φωτογραφίες δίπλα στο Galaxy S5.

Η συσκευή είναι όντως κατασκευασμένη από μέταλλο και δείχνει να έχει σημαντικά μικρότερες διαστάσεις από το Galaxy S5. Οι πληροφορίες τη θέλουν να έρχεται με 32 GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς όμως τη δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης.  Οι πληροφορίες για το Hardware του Galaxy Alpha θέλουν τη συσκευή να έρχεται σε δύο εκδόσεις, μια βασισμένη σε Exynos επεξεργαστή με υποστήριξη LTE δικτύων όπως τα Galaxy Note Neo και Galaxy Tab S και μια ακόμα βασισμένη σε κάποιον από τους επεξργαστές της Qualcomm.

Η οθόνη του Galaxy Alpha τώρα φαίνεται να έχει διαγώνιο μόλις 4.7 ιντσών, στοιχείο που κάνει την ανάλυση της να μην ξεπερνά πιθανότατα τα 1920 x 1080 pixels, με τις πληροφορίες να θέλουν να έχει ανάλυση μόλις 720p. Πάντως υπάρχουν δύο συσκευές της εταιρείας με κωδική ονομασία SM-G850H και SM-G850HQ, με το Q στην ονομασία της δεύτερης να δηλώνει την ύπαρξη οθόνης QHD χωρίς όμως να είναι γνωστή η διαγώνιος της.

galaxy-alpha-size-in2mobile

Σύμφωνα με το Sammobile, η Samsung αντιμετωπίζει καθυστερήσεις στη κατασκευή του Galaxy Alpha, με αποτέλεσμα να είναι μέχρι στιγμής άγνωστο αν η συσκευή θα διατεθεί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο ή αν η διάθεση της θα γίνει σταδιακά. Η ανακοίνωση της φαίνεται να έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστή συγκεκριμένη ημερομηνία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights