Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z3: Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά
sony-z3-cpecs-leak-featured-image

Sony Xperia Z3: Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

απο iGlobal

Μερικές ημέρες μετά την διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της συσκευής, ο γνωστός πλέον @evleaks έκανε γνωστά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, που δυστυχώς όπως φαίνεται δεν προσφέρουν κάτι νέο και “εντυπωσιακό”

Το Xperia Z3 έχει τον κωδικό μοντέλου D6603 (με το Xperia Z2 να έχει το D6503) και πρόκειται όπως όλα δείχνουν απλά για μια ίδια συσκευή με διαφορετικό σχέδιο. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο SnapDragon 801 της Qualcomm, ακριβώς όπως και στο Xperia Z2, με μοναδική διαφορά τον χρονισμό του, που πλέον φτάνει τα 2.4 GHz. Η οθόνη του θα έχει διαστάσεις 5.15 ιντσών και θα διατηρεί την ανάλυση των 1920 x 1080 pixels. Με το LG G3 να κυκλοφορεί ήδη στην αγορά, διαθέτωντας οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels και τη Samsung να ετοιμάζει τουλάχιστον άλλη μια συσκευή με οθόνη αυτής της ανάλυσης πέρα από το Galaxy Note 4, είναι πραγματικά απορίας άξιο το γιατί η Sony επιλέγει να χρησιμοποιήσει 1080p οθόνη και στην επόμενη κορυφαία της συσκευή.

Στον τομέα της κάμερας τώρα, όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, το Xperia Z3 θα χρησιμοποιηεί τον αισθητήρα των 20.7 Mpixels της εταιρείας, που ήδη χρησιμοποιείται στα Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Xperia Z2. Μπιορεί ο ανταγωνισμός της εταιρείας να χρησιμοποιεί στη πλειοψηφία του αισθητήρες χαμηλότερης ανάλυσης, η “εμμονή” της Sony στο συγκεκριμένο αισθητήρα δημιουργεί αμφιβολίες για το αν έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάτι καλύτερο κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στον τομέα του λειτουργικού, σύμφωνα με τον @evleaks το Xperia Z3 θα φτάσει στην αγορά με τη 4.4.4 kit kat έκδοση του Android. Με πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασης κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στη Γερμανία το Σεπτέμβριο, είναι σίγουρο πως η Sony θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη χρονική συγκυρία και να κυκλοφορήσει το Xperia Z3 με το Android L που σύμφωνα με τη Google θα ξεκινήσει την ίδια χρονική περίοδο να διατίθεται στη τελική του μορφή.

Με τη Sony να έχει όπως φαίνεται ήδη κατασκευασμένα τις πρώτες “δοκιμαστικές” συσκευές του Xperia Z3 και να τις έχει διαθέσει ήδη σε αρκετούς ώστε να είναι συχνό φαινόμενο η διαρροή πληροφοριών για αυτό, είναι μάλλον απίθανο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του να αλλάξουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights