Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Alpha: Επιβεβαιώθηκε η ονομασία του

Samsung Galaxy Alpha: Επιβεβαιώθηκε η ονομασία του

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την εμφάνιση των πρώτων φωτογραφιών της συσκευής, άλλη μια διαρροή επιβεβαιώνει αυτή τη φορά την ονομασία Galaxy Alpha της επερχόμενης κατασκευασμένης από μέταλλο συσκευή της Samsung. Η οθόνη εκκίνησης της συσκευής που εμφανίζεται στη φωτογραφία δείχνει το Galaxy Alpha σαν ονομασία της συσκευής, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών. Η διαγώνιος της οθόνης του είναι στις 4.7 ίντσες όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ενώ στη φωτογραφία που δείχνει το εσωτερικό της συσκευής αποκαλύπτεται πως αυτή θα χρησιμοποιεί nanoSIM. Ταυτόχρονα στη συγκεκριμένη φωτογραφία γίνεται εμφανές πως η συσκευή δεν διαθέτει τουλάχιστον σε κάποιο εμφανές σημείο, υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD. galaxy-alpha-sim-slot-in2mobile Οι συνεχόμενες διαρροές του Galaxy Alpha δείχνουν πως η συσκευή βρίσκεται στα τελευταία στάδια των δοκιμών της, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα παρουσιαστεί και επίσημα από τη Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights