Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Play Store: Κατηγορία με “Offline” παιχνίδια.
google-offline-games-in2mobile-featured-image

Google Play Store: Κατηγορία με “Offline” παιχνίδια.

απο alpha

Θεωρητικά, το ιδανικό για τη Google αλλά και τις εταιρείες που δημιουργούν εφαρμογές και παιχνίδια για Android συσκευές, θα ήταν οι συσκευές αυτές να είναι μονίμως Online μέσω είτε του δικτύου κινητής τηλεφωνίας είτε ενός wi-fi δικτύου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εφαρμογών βασίζονται στη προβολή διαφημίσεων για τη παραγωγή εσόδων ενώ άλλες χρειάζονται να είναι η συσκευή online για να παρέχουν τη δυνατότητα αγορών μέσα από την εφαρμογή. Κάποιες από αυτές μάλιστα φτάνουν στο σημείο να “απαιτούν” να έχει κάποιου είδους σύνδεση η συσκευή για να “τρέξουν”.

Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη τακτική δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τη Google, η οποία βρήκε έναν “έξυπνο” τρόπο να την αντιμετωπίσει χωρίς να έρθει σε διαμάχη με τους δημιουργούς των εφαρμογών. Αρχικά μόνο για παιχνίδια, η εταιρεία προσφέρει πλέον στο Play Store μια ξεχωριστή κατηγορία στην οποία μπορεί να βρεί κανείς παιχνίδια που χαρακτηρίζονται σαν “Offline”, μπορούν δηλαδή να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα όταν ο χρήστης μιας Android συσκευής δεν έχει πρόσβαση στο Internet. Η συγκεκριμένη “λίστα” περιέχει μέχρι στιγμής μόλις 54 παιχνίδια, ενώ πιθανότατα θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights