Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows Phone 8.1 GDR1: Δυνατότητα δημιουργίας φακέλων
windows-phone-8-1-GDR1-in2mobile-featured-image

Windows Phone 8.1 GDR1: Δυνατότητα δημιουργίας φακέλων

απο Kostas Gliatiotis

Λίγους μόλίς μήνες μετά τη παρουσίαση της έκδοσης 8.1 των Windows Phone της Microsoft, και τη σταδιακή διάθεση της για όλες τις Lumia συσκευές πριν μια εβδομάδα, η εταιρεία φαίνεται πως έχει σχεδόν έτοιμη την επόμενη αναβάθμιση τους.

Η έκδοση με την ονομασία GDR1, αποτελεί ένα minor update του λειτουργικού συστήματος που προσθέτει επιπλέον λειτουργίες αλλά διορθώνει και τυχόν προβλήματα με το λειτουργικό σύστημα. Η σημαντικότερη ίσως προσθήκη των Windows Phone GDR1 είναι η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων τουλάχιστον στην οθόνη αναμονής αρχικά. Ο χρήστης θα μπορεί να “σύρει” ενα Live Tile πάνω σε ένα άλλο και αυτόματα θα δημιουργείται ένας νέος φάκελος.

Ταυτόχρονα η νέα έκδοση θα φέρει υποστήριξη για οθόνες με ανάλυση 1280 x 800 pixels ( μέχρι στιγμής υποστηρίζεται η ανάλυση 1280 x 768 ) αλλά και υποστήριξη για οθόνες διαγωνίου 7 ιντσών, δείχνοντας πως πιθανότατα η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει και κάποιο οικονομικό Tablet με τη συγκεκριμένη διαγώνιο οθόνης.

Τέλος τα Windows Phone 8.1 GDR1 θα παρέχουν υποστήριξη για “ενεργές” θήκες όπως το SmartCover της Samsung και οι αντίστοιχες θήκες για το HTC One M8 και το G3 της LG

Η νέα έκδοση Windows Phone 8.1 GDR1 θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου να γίνεται διαθέσιμη στους Developers και στη συνέχεια σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη και για τις συσκευές των “απλών” χρηστών, χωρίς όμως η Microsoft να έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights