Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Beats Audio από την Ευρωπαική Ένωση.
beats-audio-eu-approval-in2mobile-featured-image1-770x401

Apple: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Beats Audio από την Ευρωπαική Ένωση.

απο alpha

Η εξαγορά της Beats Audio από την Apple έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες πλέον. Παρόλα αυτά για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να πάρει την έγκριση των αρμόδιων αρχών σε Αμερική και Ευρώπη, μια διαδικασία που είναι συνήθως αρκετά χρονοβόρα όπως είχε συμβεί  και στη περίπτωση της εξαγοράς της Nokia από τη Microsoft.

Η Ευρωπαική Ένωση από τη πλευρά της ενέκρινε τελικά την εξαγορά με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην έχουν ακόμα ολοκληρώσει την απαραίτητη διαδικασία. Για την Ευρωπαική Ένωση το βασικό κριτήριο για την έγκριση της εξαγοράς ήταν ο έλεγχος του τι επιπτώσεις θα έχει αυτή στον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία προιόντων.

Σύμφωνα με την απόφαση, με δεδομένο πως στη συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιούνται και άλλες εταιρείες όπως η Sony, η Sennheiser και η Bose, ήταν απαραίτητο να εξακριβωθεί εάν μετά την εξαγορά το ποσοστό της Apple στη συγκεκριμένη αγορά θα ήταν αρκετά μεγάλο για να δημιουργήσει φαινόμενα μονοπωλίου. Τελικά έκρινε πως ακόμα και μετά την εξαγορά, τουλάχιστον στην Ευρώπη, το ποσοστό της Apple θα παραμείνει αρκετά μικρό ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights