Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M8: Αναβαθμίζεται σε 4.4.3 kitkat
htc-one-m8-4-4-3-updatein2mobile-featured-image-770x513

HTC One M8: Αναβαθμίζεται σε 4.4.3 kitkat

απο alpha

Το HTC One M8, η κορυφαία μέχρι στιγμής συσκευή της εταιρείας, έχει βοηθήσει σημαντικά στην ανάκαμψη της εταιρείας, και οικονομικά αλλά και σε δημοτικότητα.

Σε μια κίνηση που δείχνει πως η εταιρεία σέβεται τους χρήστες που επέλεξαν τη συσκευή της, ξεκίνησε να κάνει από σήμερα διαθέσιμη στην Ευρώπη την αναβάθμιση σε Android 4.4.3 KitKat. Μπορεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Google να μην προσφέρει σημαντικές αλλαγές στο τρόπο χρήσης του λειτουργικού συστήματος, στη περίπτωση του HTC One M8 όμως, η εταιρεία συμπεριέλαβε στην αναβάθμιση αρκετές βελτιώσεις των δικών της εφαρμογών. Η εφαρμογή της κάμερας, η λειτουργία της αναπαραγωγής ήχου αλλά και εφαρμογές όπως η διαχείριση ενέργειας έχουν δεχθεί βελτιώσεις στην απόδοση τους. Ταυτόχρονα η αναβάθμιση στη 4.4.3 Kitkat του HTC One M8 περιέχει όλες τις διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος που έχει πραγματοποιήσει η Google στην έκδοση 4.4.4 kitkat.

Η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά διαθέσιμη στους χρήστες της συσκευής στην Ευρώπη και έχει μέγεθος περίπου 610 ΜΒ. Το μόνο που χρειάζεται από τη πλευρά του χρήστη αν δεν έχει λάβει αυτόματα την ειδοποιήση για την ύπαρξη της αναβάθμισης, είναι να μεταβεί στην ανάλογη επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής και να δεί αν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τη συσκευή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights