Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia Lumia 1320: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του σε Windows Phone 8.1
Lumia-1520-windows-phone-8-1-update-in2mobile-featured-image

Nokia Lumia 1320: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του σε Windows Phone 8.1

απο alpha

Η Microsoft ξεκίνησε πριν λίγές ημέρες να κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος Windows Phone στην έκδοση 8.1.  Η αναβάυμιση γίνεται σταδιακά διαθέσιμη για τις συσκευές της σειράς Lumia της Nokia, με το Lumia 1320 να “παίρνει σειρά” και να δέχεται την αναβάθμιση.

Οι αλλαγές των Windows Phone 8.1 είναι αρκετές και σημαντικές, και εκτός από αυτές οι συσκευές της Nokia θα λάβουν και βελτιώσεις πολλών εφαρμογών δημιουργημένων από την εταιρεία. Η αναβάθμιση έχει όπως είναι γνωστό την ονομασία Nokia Cyan και πρόκειται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να γίνει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας όπως τα Lumia 1020, Lumia 1520 και Lumia 925.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights