Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Aνακοινώνει τη διάθεση της Curved Ultra HD TV 105 ιντσών στην αγορά
105UC9-TV-in2mobile-featured-image

LG: Aνακοινώνει τη διάθεση της Curved Ultra HD TV 105 ιντσών στην αγορά

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τον Ιανουάριο στο Consumer Electronics Show (CES) την νέα τηλεόραση 105 ιντσών Curved Ultra HD TV, η οποία από την τρέχουσα εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία στη Νότια Κορέα. Το μοντέλο 105UC9 TV της LG, με ανάλυση ανώτερη από 11 εκατομμύρια pixels (5120 x 2160) και λόγο οθόνης Cinemascope 21:9, φέρνει στο θεατή την απόλυτα ρεαλιστική τηλεοπτική εμπειρία, με εικόνα υπέρ-υψηλής ευκρίνειας, «ολοζώντανη» απεικόνιση περιεχόμενου και εκπληκτικό ήχο virtual surround.

Η συγκεκριμένη Curved Ultra HD τηλεόραση με λόγο οθόνης cinematic 21:9, διαθέτει 11 εκατομμύρια pixels, δηλαδή 5 φορές περισσότερα σε σχέση με τις τηλεοράσεις Full HD. Λόγω της τόσο μεγάλης πυκνότητας των pixels, οι εικόνες αποτυπώνονται με απόλυτη ευκρίνεια και διαύγεια. Η LG 105UC9 Ultra HD TV πετυχαίνει την ανώτερη ποιότητα εικόνας μέσα από το τη μηχανή True 4Engine Pro και του IPS 4Panel της LG. Η μηχανή True 4K Engine Pro εξαλείφει οπτικά σφάλματα, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει το χαμηλής ανάλυσης περιεχόμενο, σε περιεχόμενο με ποιότητα ανάλυσης σχεδόν Ultra HD. Το IPS 4K Panel προσφέρει σταθερή, υψηλή αντίθεση των προβαλλόμενων εικόνων, true-to-life χρώματα και δυνατότητα ευρυγώνιας θέασης.

«Το όραμα πίσω από το νέο μας επίτευγμα ήταν να φέρουμε στο σαλόνι των καταναλωτών ποιότητα εικόνας ισάξια με αυτή μιας κινηματογραφικής αίθουσας»,  δήλωσε ο In-kyu Lee, Senior Vice President και Επικεφαλής του TV Division της LG Home Entertainment Company. «Με οθόνη Curved Cinemascope, με ανάλυση στα 5K, και με ενσωματωμένο ηχοσύστημα 7.2 καναλιών, η τηλεόραση 105UC9 της LG αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία τηλεοπτικής θέασης στο σπίτι. Η συγκεκριμένη συσκευή κατευθύνει πολλά βήματα μπροστά τη σύγχρονη οικιακή ψυχαγωγία, καθώς αξιοποιεί τις δυνατότητες των πιο προηγμένων τεχνολογικών καινοτομιών».

Η νέα τηλεόραση της LG παράγει εκπληκτικό ήχο μέσα από το ενσωματωμένο ηχοσύστημα των 7.2 καναλιών, στα 150W. Η διάταξη ηχείων της συγκεκριμένης τηλεόρασης παράγει ισχυρό και πλούσιο ήχο για μια μοναδική ακουστική εμπειρία, καθώς ενσωματώνει την τεχνολογία ULTRA Surround concept, η οποία έχει αναπτυχθεί από την LG σε συνεργασία με την Harman Kardon. Το πολυκάναλο σύστημα (multichannel system) ολοκληρώνει την 21:9 CinemaScope οθόνη με ηχητικό αποτέλεσμα ισάξιο μιας κινηματογραφικής αίθουσας.

Με λόγο θέασης ίδιο με αυτό του Hollywood motion picture, η τηλεόραση LG 105UC9 CinemaScope 21:9 επαναπροσδιορίζει την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Η καμπυλότητα της οθόνης έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μια καθηλωτική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τα προγράμματα που παρουσιάζονται σε format με λόγο εικόνας 16:9, συμπληρώνονται -στο τμήμα της οθόνης που μένει ανεκμετάλλευτο στα πλάγια- παρουσιάζοντας πρόσθετες πληροφορίες ή λεπτομέρειες του προγράμματος και έτσι  εμπλουτίζεται η συνολική εμπειρία θέασης.

Η τηλεόραση 105UC9 της LG εξασφαλίζει στο χρήστη την απόλυτη εμπειρία μέσω της πλατφόρμας LG Smart+ TV, το οποίο βασίζεται στη λειτουργία της πλατφόρμας webOS. Το webOS της LG κάνει τα πάντα με απλό και γρήγορο τρόπο, είτε πρόκειται για εναλλαγή μεταξύ του περιεχομένου, ανακαλύπτοντας νέα συναρπαστικά προγράμματα, εφαρμογές και υπηρεσίες, είτε πρόκειται για σύνδεση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικές συσκευές. Με τη βοήθεια του φιλικού, animated χαρακτήρα BeanBird, το webOS κάνει την αρχική εγκατάσταση και τη διαδικασία σύνδεσης της συσκευής πιο γρήγορη και πολύ πιο ευχάριστη. Συνδυάζοντας το μοτίβο της 3D τεχνολογίας Film Patterned Retarder (FPR) με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση εικόνας, το 4K 3D+ χαρακτηριστικό της τηλεόρασης LG προσφέρει διακριτική και ταυτόχρονα συναρπαστική 3D προβολή για μια απολαυστική τηλεοπτική εμπειρία. Χάρη στο μηχανισμό 4K 3D Upscaler, το περιεχόμενο που βρίσκεται σε ποιότητα SD, HD και Full HD αναβαθμίζεται και μετατρέπεται σε περιεχόμενο με κρυστάλλινη, σχεδόν Ultra HD, ανάλυση.

Η LG 105UC9 TV θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές από το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Οι τιμές και οι ακριβείς ημερομηνίες διαθεσιμότητας θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights