Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony Xperia Z3 Compact: Οι πρώτες πληροφορίες
xperia-z3-compact-in2mobile-featured-image

Sony Xperia Z3 Compact: Οι πρώτες πληροφορίες

απο iGlobal

Μετά το Xperia Z3 που εμφανίστηκε αρκετές φορές σε φωτογραφίες, αλλά μάλλον απογοήτευσε ταυτόχρονα με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αρχίσουν να διαρρέουν πληροφορίες και για τη…. mini έκδοση του με την μάλλον αναμενόμενη ονομασία Xperia Z3 Compact.

Το Xperia Z3 Compact λοιπόν, φαίνεται πως ακολουθεί τη πολιτική της εταιρείας που θέλει τις … mini εκδόσεις των κορυφαίων της συσκευών να μην υστερούν σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Όπως ακριβώς και το Xperia Z1 Compact,  που αποτελούσε για την ακρίβεια ένα … συνδυασμό ανάμεσα στο Xperia Z1 και το Xperia Z2, έτσι και το Xperia Z3 Compact θα αποτελεί όπως όλα δείχνουν μια απλά μικρότερη σε διαστάσεις έκδοση του Xperia Z3.

Η συσκευή φαίνεται να έχει οθόνη διαγωνίου 4.6 ιντσών, με την ανάλυση της να έχει πλέον αυξηθεί σε 1080p σε αντίθεση με την 720p οθόνη του Xperia Z1 Compact. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο ίδιος SnapDragon 801 της Qualcomm με τα Xperia Z2 και Xperia Z3 ενώ και η μνήμη RAM θα ανέρχεται σε 3GB.

Το θετικό στοιχείο είναι πως η Sony δείχνει με τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact να σταματά να κατασκευάζει συσκευές με ενοχλητικά και αδικαιολόγητα μεγάλο πλαίσιο γύρω από την οθόνη τους, αυξάνοντας έτσι τις συνολικές διαστάσεις τους. Οι πρώτες φωτογραφίες του Xperia Z3 Compact δείχνουν πως η εταιρεία έχει μειώσει αισθητά αυτό το φαινόμενο και η συσκευή δείχνει να είναι αρκετά μικρότερη σε διαστάσεις από ότι θα περίμενε κανείς από συσκευή της Sony με οθόνη 4.6 ιντσών.

Μένει μόνο λοιπόν να δούμε αν η εταιρεία θα παρουσιάσει και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στη Γερμανία το Σεπτέμβριο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights