Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows Phone 8.1 GDR1: Ξεκίνησε η διάθεση της στους Developers
windows-phone-8-1-GDR1-in2mobile-featured-image

Windows Phone 8.1 GDR1: Ξεκίνησε η διάθεση της στους Developers

απο alpha

Λίγες μόνο ημέρες αφού έγινε γνωστό πως η Microsoft ετοιμάζει την επόμενη “αναβάθμιση” των Windows Phone 8.1, αυτή ξεκίνησε σήμερα να είναι διαθέσιμη στους Developers που έχουν κάνει εγγραφή στο ανάλογο Site της εταιρείας.

Πολλοί από τους χρήστες που είχαν εγκαταστήσει την έκδοση Developer Preview των Windows Phone 8.1 αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αναβάθμιση τους στην “κανονική” έκδοση του λειτουργικού συστήματος, παρόλα αυτά θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στη Windows Phone 8.1 GDR1 έκδοση.

Η νέα έκδοση έρχεται με τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων στην οθόνη αναμονής, όχι όμως όπως φαίνεται και στο μενού της συσκευής. Ταυτόχρονα υποστηρίζει το VoLTE, τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσω LTE δικτύων κινητής τηλεφωνίας, ενώ τέλος αυξάνει και τις γλώσσες στις οποίες μπορεί να “μιλήσει” η Cortana, η ψηφιακή βοηθός των Windows Phone.

Η διάθεση της Windows Phone 8.1 GDR1 έκδοσης στους “κανονικούς” χρήστες θα γίνει τους επόμενους μήνες χωρίς μέχρι στιγμής η Microsoft να έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights