Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3: Η φιλοσοφία πίσω από το design
LG G3_Design Sketch

LG G3: Η φιλοσοφία πίσω από το design

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο LG G3, η εξέλιξη των smartphones, είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας της LG Electronics (LG) για τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών. Ο κομψός σχεδιασμός του έχει βασιστεί πάνω στη φιλοσοφία “Simple is the New Smart” και επαναπροσδιορίζει την έννοια ενός σύγχρονου global smartphone που απευθύνεται σε ένα global κοινό, ενσωματώνοντας τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και την καλύτερη εμπειρία UX.   

Το νέο LG G3 διαθέτει premium σχεδιασμό βασισμένο στην απλότητα με λείες και ισορροπημένες σχεδιαστικές γραμμές. Στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα κινητό με οθόνη 5,5 ιντσών που θα είναι άνετο και σταθερό σαν αίσθηση στο χέρι του χρήστη. Έτσι, ο εργονομικός σχεδιασμός Floating Arc Design που προέκυψε μετά από πολλές δοκιμές, επιτρέπει στο G3 να εφαρμόζει με τον πιο άνετο τρόπο στο χέρι του χρήστη, ενώ εγγυάται γερό κράτημα με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα, διατηρήθηκε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (RearKey), που αποτελεί αποκλειστική σχεδιαστική καινοτομία των κορυφαίων LG smartphones, ενώ η ισορροπία ενισχύθηκε με την προσθήκη των Laser Auto Focus και Dual Flash λειτουργιών που βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής. Τέλος, το κάλυμμα με μεταλλικό ματ φινίρισμα είναι κομψό, ελαφρύ, αλλά και ανθεκτικό στις δαχτυλιές, ώστε να διατηρείται καθαρό παρόλη την έντονη χρήση.

Η απλότητα στον εξωτερικό σχεδιασμό ήταν και η βασική κατευθυντήρια γραμμή για το επανασχεδιασμό του περιβάλλοντος γραφικών του G3, με το νέο GUI να διαθέτει επίπεδα  και καθαρά γραφικά, φεύγοντας από τη λογική της τρισδιάστατης απεικόνισης των λειτουργιών για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη. Το βασικό μοτίβο των γραφικών είναι πλέον ο κύκλος, προερχόμενος και από το λογότυπο της LG, και αντανακλά το μοναδικό στυλ και την ταυτότητα της εταιρείας.

«Η δημιουργία του LG G3 δεν ήταν ένα εύκολο project. Όλοι οι παράγοντες ξεκινώντας από τον σχεδιασμό μέχρι την οθόνη, τη CPU, τη μπαταρία και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες και χαρακτηριστικά έπρεπε να ‘δένουν’ αρμονικά μεταξύ τους για να έχουμε τέλεια συνοχή στο σχεδιασμό. Το LG G3 έχει περάσει από πολλές δοκιμές έτσι ώστε να έχουμε στα χέρια μας μία συσκευή με ξεχωριστό design και εντυπωσιακά λεπτές καμπύλες».HyunLee, ProductdesignLeader

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία πίσω από τον σχεδιασμό του LG G3 μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link:

http://www.youtube.com/watch?v=B5qogBOKmlQ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights