Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3 Stylus: Διέρρευσε σε διαφήμιση του LG G3 Beat.
lg-g3-stylus-leak-in2mobile-featured-image

LG G3 Stylus: Διέρρευσε σε διαφήμιση του LG G3 Beat.

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο “αποφάσισε” η LG να δείξει στον κόσμο πως ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του LG G3. Στα τελευταία δευτερόλεπτα μιας διαφήμισης για το νέο LG G3 Beat που παρουσίασε η εταιρεία πριν μερικές ημέρες, κάνει τη πρώτη του εμφάνιση το LG G3 Stylus.

Το LG G3 Stylus όπως δηλώνει και το όνομα του αποτελεί μια ακόμα έκδοση του LG G3 που απλά διαθέτει μια γραφίδα όπως ακριβώς και οι συσκευές της σειράς Galaxy Note της Samsung.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία το μόνο που γίνεται γνωστό για τη συσκευή είναι πως αυτή θα διαθέτει έστω και ελάχιστα μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης από το LG G3. Αν με τη διαγώνιο των 5.5. ιντσών το G3 “φλέρταρε” ήδη στη κατηγορία των Phablets, το LG G3 Stylus θα ανήκει και επίσημα σε αυτή και λόγω της οθόνης του αλλά και λόγω της ύπαρξης της γραφίδας.

Μέχρι στιγμής πάντως η εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει επίσημα τη συσκευή με πολλά από τα χαρακτηριστικά της να μην είναι ακόμα γνωστά. Η οθόνη πέρα από τη μεγαλύτερη διαγώνιο δεν γνωρίζουμε αν θα διαθέτει την QHD ανάλυση αυτής του LG G3 ή θα “συμβιβάζεται” με αυτή των 1920 x 1080 pixels. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή θα βασίζεται στον ίδιο SnapDragon 801 επεξεργαστή της Qualcomm ή θα χρησιμοποιεί τον νεότερο και σημαντικά ισχυρότερο SnapDragon 805 που ήδη χρησιμοποιείται στην LTE-Advanced έκδοση του G3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights