Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3 Stylus: Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
lg-g3-stylus-leak-in2mobile-featured-image-770x432

LG G3 Stylus: Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα μετά τη πρώτη εμφάνιση της συσκευής σε διαφήμιση του LG G3 Beat, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν (για μια ακόμα φορά από την ίδια την LG…) περισσότερες πληροφορίες για αυτή.

Το LG G3 Stylus λοιπόν φαίνεται πως δεν θα διαθέτει τα “κορυφαία” τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G3, αλλά ούτε καν αυτά του LG G3 Beat στη διαφήμιση του οποίου έκανε και τη πρώτη του εμφάνιση.

Χάρη στο User Agent Profile της συσκευής, ένα σύνολο πληροφοριών που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για να δηλώνει κάποια από τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής στις σελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης, έγιναν γνωστές μερικές ακόμα πληροφορίες για το LG G3 Stylus. Το User Agent Profile μιας συσκευής με κωδικό μοντέλου D690n “ανακαλύφθηκε” στο site της LG και σε αυτό αναφέρεται πως η ανάλυσης της οθόνης του θα είναι μόλις 960 x 540 pixels.

lg-g3-stylus-user-agent-in2mobile

Ταυτόχρονα όμως μια συσκευή με τον ίδιο κωδικό μοντέλου έκανε την εμφάνιση της και στο Site που παρακολουθεί τις εισαγωγές αντικειμένων στην Ινδία, το οποίο κατά το παρελθόν έχει “αποκαλύψει” πολλές ακόμα συσκευές διαφόρων κατασκευαστών. Σε αυτό αποκαλύπτεται πως η ανάλυση της οθόνης του LG G3 Stylus θα είναι 1280 x 720 pixels ή αλλιώς 720p με διαγώνιο 5.7 ιντσών. Η διαφορά στις δύο πληροφορίες μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, με πιθανότερο πάντως η LG να επιλέγει απλά στο user agent profile να δηλώνει χαμηλότερη ανάλυση οθόνης ώστε η συσκευή να μπορεί να εμφανίσει σελίδες σε αυτή την ανάλυση ευκολότερα και γρηγορότερα.

lg-g3-stylus-zauba-import-in2mobile

Στο εσωτερικό της συσκευής σύμφωνα με τη καταχώρηση για την εισαγωγή της συσκευής στην Ινδία. αναφέρεται πως το LG G3 Stylus θα βασίζεται σε “αδιευκρίνιστης” ονομασίας τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3 GHz με τη χαμηλή αυτή συχνότητα να δηλώνει πιθανότατα κάποια έκδοση των SnapDragon 400 της Qualcomm. Η μνήμη RAM ανέρχεται σε 1 GB όπως είναι αναμενόμενο από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, και ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 8 GB.

Φαίνεται τελικά πως η εταιρεία δεν σκοπεύει να ανταγωνιστεί τις συσκευές της σειράς Galaxy Note της Samsung, με το LG G3 Stylus να προορίζεται για τη κατηγορία των οικονομικών Phablets. Με δεδομένο το ότι αυτή η κατηγορία περιέχει λίγες προτάσεις με ανάλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το Xperia T2 της Sony, αλλά και το Galaxy Note Neo (ή Lite…) της Samsung, η επιλογή της LG είναι μάλλον λογική αφού σε αυτή τη κατηγορία ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει πολλές προτάσεις με υποστήριξη γραφίδας αλλά αποτελεί και ευκολότερο “πεδίο μάχης” από αυτό της κατηγορίας των Galaxy Note συσκευών, στην οποία έτσι και αλλιώς πρόκειται να προστεθεί σύντομα και καινούρια συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights