Αρχικη ΦΗΜΕΣ HTC One W8 Windows Phone: Εμφανίστηκε στην Ολλανδία.
htc-one-w8-europe-in2mobile-featured-image

HTC One W8 Windows Phone: Εμφανίστηκε στην Ολλανδία.

απο alpha

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την έκδοση του HTC One M8 που θα βασίζεται στα Windows Phone της Microsoft να γίνεται διαθέσιμη μόνο στο δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σελίδα ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ολλανδία όμως παρουσίασε έστω και “άτυπα” τη συσκευή ανάμεσα σε ένα iPhone 5s και ένα Galaxy S4 της Samsung. Η συσκευή της φωτογραφίας δείχνει να είναι ίδια εξωτερικά με το HTC One M8 με την οθόνη της να παρουσίαζει ξεκάθαρα την άρχικη οθόνη των Windows Phone με τα Live Tiles. Η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν κάνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή, και επιβεβαιώνει απλά πως αυτή τελικά θα είναι διαθέσιμη και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Με δεδομένη την αυξανόμενη απόδοχη που έχουν οι Windows Phone συσκευές στην αγορά της Ευρώπης, η διάθεση της Windows Phone έκδοσης του HTC One M8 και στην Ευρωπαική αγορά είναι σίγουρα μια σωστή κίνηση εκ μέρους της εταιρείας.

Όπως είναι μάλλον αναμενόμενο η συγκεκριμένη καταχώρηση έχει ήδη αφαιρεθεί από τη σελίδα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, και έχει αντικατασταθεί από μια που στη θέση του HTC One W8 βρίσκεται το Xperia Z2 της Sony.

Προς το παρόν δεν είναι γνώστο πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το HTC One M8 Windows Phone αλλά η εταιρεία έχει ήδη οργανώσει event για τις 19 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη όπου και θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσίαση της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights