Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia Lumia 730: Οι πρώτες φωτογραφίες του.
lumia-730-leak-in2mobile-featured-image

Nokia Lumia 730: Οι πρώτες φωτογραφίες του.

απο iGlobal

Ο αντικαταστάτης του Lumia 720 που ήδη έχει συμπληρώσει ένα χρόνο στην αγορά έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφίες πριν από μερικές ώρες.

Η συσκευή σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ανήκει στη μεσαία κατηγορία τιμής με αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά και έμφαση στη λήψη … Selfies. Για αυτό το σκοπί η μπροστινή της κάμερα φημολογείται πως θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels ενώ στο πίσω μέρος της θα βρίσκεται μια των 7 Mpixels. Η οθόνη του Lumia 730 φαίνεται να έχει διαγώνιο 4.7 ιντσών και ανάλυση 720p ή αλλιώς 1280 x 720 pixels, απόλυτα ικανοποιητική για τη κατηγορία στην οποία προορίζεται η συσκευή. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής στο 1.2 GHz συχνότητα που δείχνει πως μάλλον θα είναι κάποια από τις εκδόσεις του SnapDragon 400 της Qualcomm.

Το επόμενο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η έκδοση που εμφανίζεται να “τρέχει” η συσκευή και έχει την ονομασία Lumia Debian Red. Η αντίστοιχη κωδική ονομασία της Nokia Cyan ήταν η Cherry Blossom Pink και δείχνει πως η εταιρεία ακολουθεί αλφαβητική σειρά για τις κωδικές ονομασίες των εκδόσεων της. Αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα η Lumia Debian Red θα βασίζεται στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, τη Windows Phone 8.1 GDR1.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής διαθέσιμες για το Lumia 730 ενώ είναι άγνωστό το πότε η Microsoft σχεδιάζει να παρουσίασει επίσημα τη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights