Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows Phone Store: Έφτασε τις 300.000 εφαρμογές.
Windows-Phone-Store-in2mobile-featured-image

Windows Phone Store: Έφτασε τις 300.000 εφαρμογές.

απο Kostas Gliatiotis

Με μάλλον “αθόρυβο” τρόπο η Microsoft ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες πως το Windows Phone Store, το Online κατάστημα εφαρμογών για Windows Phone συσκευές έφτασε τις 300.000 εφαρμογές.

Φυσικά το νούμερο αυτό από μόνο του δεν εντυπωσιάζει, ειδικά σε σύγκριση με αυτό του App Store για τις iOS συσκευές της Apple και του Play Store της Google για Android συσκευές. Τα επιπλέον στατιστικά που παρουσίασε η Microsoft όμως έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Πριν ένα χρόνο το Windows Phone Store διέθετε μόλις 150.000 εφαρμογές, τις μισές δηλαδή, κάτι που δείχνει πως το λειτουργικό σύστημα της Microsoft αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον για τους προγραμματιστές εφαρμογών, Ταυτόχρονα ο αριθμός των εφαρμογών πήγε από τις 200.000 τον περασμένο Δεκέμβριο στις 300.000 στα τέλη Ιουνίου του 2014 δείχνοντας αυξηντικές τάσεις. Τέλος σύμφωνα με τη Microsoft υπάρχουν πλέον 50% περισσότεροι Developers που δημιουργούν εφαρμογές για Windows Phone συσκευές.

Με τον περιορισμένο αριθμό των εφαρμογών αλλά και των δυνατοτήτων τους να αποτελούσε στο παρελθόν ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, τα συγκεκριμένα νούμερα είναι σίγουρα ενθαρυντικά για όσους σκέφτονται να αγοράσουν κάποια Windows Phone συσκευή τους επόμενους μήνες.

Πλέον άλλωστε το Windows Phone Store διαθέτει δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Instagram και το Vine ενώ και η εφαρμογή του Facebook ανανεώθηκε πρόσφατα με την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της να είναι πιο κοντά πλέον σε αυτή για iOS και Android συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights