Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia 130: Κινητό των 19 Ευρώ από τη Microsoft
nokia-130-in2mobile-featured-image

Nokia 130: Κινητό των 19 Ευρώ από τη Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Microsoft να εξαγόρασε πλήρως το τμήμα των SmartPhones της Nokia, ταυτόχρονα όμως “αγόρασε” και το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την εμπορική ονομασία Nokia σε κινητά τηλέφωνα κάθε είδους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η εταιρεία παρουσίασε σήμερα το Nokia 130, μια συσκευή που απέχει πάρα πολύ ακόμα και από τη φθηνότερη Windows Phone συσκευή, σε χαρακτηριστικά αλλά και τιμή πώλησης. Το Nokia 130 αποτελεί μια στην κυριολεξία απλή και φτηνή συσκευή που απλά διαθέτει έγχρωμη οθόνη ( ιδιαίτερα μικρού μεγέθους ) και φυσικό πληκτρολόγιο κάτω από αυτή, ενώ φυσικά δεν διαθέτει κάμερα στο πίσω μέρος της. Παρόλα αυτά υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD ενώ μπορεί να αναπαράγει και αρχεία βίντεο.

Θα περίμενε κανείς πως η διάθεση του Nokia 130 γίνεται ώστε να βγεί στην άγορα και η τελευταία συσκευή που ήταν στο στάδιο του σχεδιασμού από τη Nokia πριν την ολοκλήρωση της εξαγοράς. Η Microsoft όμως έκανε απολύτως ξεκάθαρο πως σκοπεύει να συνεχίσει να κατασκευάζει συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, είναι σημαντικό για αυτή να έχει προτάσεις και σε κατηγορίες τιμής που απευθύνονται στις αναπτυσσόμενες αγορές με χαμηλή οικονομική δυνατότητα.

Με κόστος 19 ευρώ, το Nokia 130 πιθανότατα θα φτάσει και στη χώρα μας για όσους χρειάζονται μια συσκευή αυτής της κατηγορίας ή απλά για όσους (όπως ο γράφων) αναζητούν μια συσκευή σαν και αυτή σαν εναλλακτική για συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως η παραλία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights