Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Alpha: Νέα φωτογραφία αποκαλύπτει τις επιδόσεις του.
galaxy-alpha-benchmark-in2mobile-featured-image

Galaxy Alpha: Νέα φωτογραφία αποκαλύπτει τις επιδόσεις του.

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα φωτογραφία που είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας απεικονίζει το Galaxy Alpha της Samsung να έχει “τρέξει” το ιδιαίτερα δημοφιλές Antutu Benchmark, αποκαλύπτωντας τις επιδόσεις της συσκευής.

Η έκδοση του Galaxy Alpha που εμφανίζεται στη φωτογραφία αναφέρεται σαν SM-G805F με την εταιρεία να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γράμμα για τις εκδόσεις που βασίζονται σε επεξεργαστή της Qualcomm. Αντίστοιχα το Galaxy S5 της εταιρείας στην έκδοση που χρησιμοποιεί επεργαστή της Qualcomm έχει τον κωδικό μοντέλου SM-G900F ενώ η έκδοση που βασίζεται στον Exynos 5422 (και δυστυχώς δεν εισάγεται στη χώρα μας….) έχει τον κωδικό μοντέλου SM-G900H. Με δεδομένο πως είναι βέβαιο πως υπάρχει έκδοση του Galaxy Alpha με κωδικό μοντέλου SM-G850H ( αλλά και έκδοση SM-G850FQ….) η συσκεκριμένη φωτογραφία παρουσιάζει κατά πάσα πιθανότατα την έκδοση της συσκευής που βασίζεται σε επεξεργαστή της Qualcomm.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα δείχνει πως το Galaxy Alpha αγγίζει την κορυφή τουλάχιστον στο Antutu Benchmark, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα όμως να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη χαμηλή ανάλυση της οθόνης του.

Για πρώτη φορά όμως οι πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να έρχεται στην Ευρωπαική αγορά με Exynos επεξργαστή σε συνδυασμό με LTE υποστήριξη από ολοκληρωμένο της Intel. Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα το Galaxy Alpha να χρησιμοποιεί τον Exynos Helsinki, μια κωδική ονομασία που δεν ανήκει σε κανέναν από τους Exynos επεξεργαστές της εταιρείας που έχουν μέχρι στιγμής χρησιμοποιηθεί σε κάποια συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights