Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 830: Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
lumia-830-in2mobile-featured-image

Lumia 830: Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα αφού δημοσιεύθηκε η πρόσκληση της Microsoft για το Event που ετοιμάζει στις 4 Σεπτεμβρίου στη διάρκεια της έκθεσης IFA στο βερολίνο, με σαφή αναφορά σε νέα συσκευή με φωτογραφικές ικανότητες, εμφανίστηκε το πρώτο βίντεο που παρουσίαζει το Lumia 830 και τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Η νέα συσκευή της Nokia ή καλύτερα της Microsoft φαίνεται να χρησιμοποιεί για μια ακόμα φορά τον αισθητήρα των 20 mpixels στη κάμερα του και τη τεχνολογία PureView της εταιρείας. Ταυτόχρονα όμως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της δείχνουν πως δεν πρόκειται για τη κορυφαία συσκευή της εταιρείας για τους επόμενους μήνες. Το Lumia 830 θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 720p με διαγώνιο 4.5 ιντσών κάνοντας ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας. Το επόμενο χαρακτηριστικό που έγινε γνωστό είναι πως η το Lumia 830 θα διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, ένα χαρακτηριστικό που απουσιάζει από αρκετές συσκευές της εταιρείας.

Πιθανότατα η Microsoft να έχει στο στάδιο του σχεδιασμού και κάποια “καλύτερη” συσκευή σαν αντικαταστάτη του Lumia 1020 στον τομέα της φωτογραφίας, με δεδομένο όμως πως το Lumia 930 μόλις ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο στην αγορά είναι μάλλον απίθανο να παρουσιάσει σύντομα κάποια συσκευή αυτής της κατηγορίας.

https://www.youtube.com/watch?v=mscRlHLNlgk

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights