Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xperia Z3: Benchmark επιβεβαίωνει τα χαρακτηριστικά του.
xperia-z3-gfx-database-in2mobile-feaatured-image

Xperia Z3: Benchmark επιβεβαίωνει τα χαρακτηριστικά του.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της συσκευής αλλά και των πληροφοριών για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά πολλοί ήταν αυτοί που δικαίως δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η Sony θα κατασκεύαζε και τον αντικαταστάτη του Xperia Z2 χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το ίδιο Hardware και αλλάζοντας μόνο την εξωτερική του εμφάνιση.

Για μια ακόμα φορά χάρη στη λίστα αποτελεσμάτων του GFX Benchmark επιβεβαιώνεται πως το Xperia Z3 δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα επανασχεδιασμένο Xperia Z2. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο ίδιος SnapDragon 801 της Qualcomm με τη συχνότητα του να αναφέρεται στα 2.3 GHz αλλά τις πληροφορίες να θέλουν τη Sony να χρησιμοποιεί την ελάχιστα γρηγορότερη έκδοση του στα 2.5 GHz που βρίσκεται και στο εσωτερικό του Galaxy S5 της Samsung.

Δυστυχώς κανένα άλλο χαρακτηριστικό της συσκευής δεν δείχνει να είναι έστω και ελάχιστα διαφορετικό από αυτά του Xperia Z2, δημιουργώντας την εύλογη απορία αν η εταιρεία πρόκειται να βασίσει την ύπαρξη της νέας συσκευής μόνο στο διαφορετικό της σχέδιο.

Κατά παράδοση η Sony παρουσιάζει μια τουλάχιστον συσκευή κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, με το Xperia Z3 να αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εκεί σε μερικές εβδομάδες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights