Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M8 For Windows: Παρουσιάστηκε επίσημα.
htc-one-m8-for-windows-in2mobile-featured-image

HTC One M8 For Windows: Παρουσιάστηκε επίσημα.

απο Kostas Gliatiotis

Ακριβώς όπως ήταν αναμενόμενο, η HTC  παρουσίασε σήμερα το HTC One M8 for Windows, με τη συσκευή να διατηρεί ακριβώς την ίδια ονομασία με την Android έκδοση της. Πέρα από την ομοιότητα στο όνομα του, που για να είμαστε ειλικρινείς είναι μάλλον “υπερβολική”, το HTC One M8 for Windows είναι ακριβώς ίδιο με το HTC One M8 και σε κάθε άλλο του χαρακτηριστικό.

Το HTC One M8 for Windows διαθέτει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με την Android έκδοση της συσκευής, ενώ οι ομοιότητες συνεχίζονται και στο εσωτερικό του. Διαθέτει ακριβώς τον ίδιο SnapDragon 801 επεξεργαστή με το HTC One M8, κάτι που κάνει την Windows Phone έκδοση τη “γρηγορότερη” της αγοράς, ακόμα και από το Lumia 930 που βασίζεται στον SnapDragon 800 της Qualcomm. Η μνήμη RAM παραμένει και αυτή με τη σειρά της στα 2 GB με το λειτουργικό της Microsoft πάντως να φημίζεται για τη σωστή διαχείριση μνήμης. Σε αυτό το τομέα, το HTC One M8 for Windows θα κυκλοφορήσει με την 8.1 έκδοση του λειτουργικού συστήματος και όχι την έκδοση GDR1.

Η HTC φρόντισε ώστε η συσκευή να διαθέτει ακόμα και την “Dual Camera” τεχνολογία της Android έκδοσης, ενώ υπόσχεται πως θα υποστηρίζιε και όλες τις επιπλέον δυνατότητες που αυτή προσφέρει, παρά τους περιορισμούς που συνήθως έχει το λειτουργικό σύστημα της Microsoft στον τομέα της κάμερας.

Το HTC One M8 for Windows είναι άμεσα διαθέσιμο αποκλειστικά προς το παρόν για τη Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κάποια στιγμή στο μέλλον αναμένεται να διατεθεί και στην υπόλοιπη αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights