Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia M2 Aqua: Η αδιάβροχη έκδοση του Xperia M2
xperia-m2-aqua-in2mobile-featured-image

Sony Xperia M2 Aqua: Η αδιάβροχη έκδοση του Xperia M2

απο alpha

Χωρίς κάποιο συγκεκριμένο event και σχεδόν χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα, η Sony παρουσίασε το Xperia M2 Aqua που όπως δηλώνει η ονομασία του αποτελεί την αδιάβροχη έκδοση του Xperia M2 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.

Το Xperia M2 Aqua διατηρεί σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή το σχέδιο του Xperia M2, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ακριβώς το ίδιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Αναλυτικότερα η συσκευή χρησιμοποιεί τον ίδιο SnapDragon 400 επεξεργαστή της Qualcomm, με τους τέσσερις ARM A-7 πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz και 1 GB μνήμης RAM. Στο πίσω μέρος της συσκευής συναντάμε την ίδια κάμερα με τον αισθητήρα Exmor RS των 8 Mpixels ενώ  τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 2.300 mAh. Η οθόνη με τη σειρά της παραμένει στις 4.8 ίντσες με τη μάλλον χαμηλή ανάλυση των 960 x 540 pixels.

H συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά με τη 4.4.2 kit kat έκδοση του Android, με το “απλό” Xperia M2 να έχει ήδη αρχίσει να αναβαθμίζεται σε αυτή σταδιακά ανάλογα με τη χώρα πώλησης του.

Όπως είναι εμφανές, η μοναδική διαφορά του Xperia M2 Aqua είναι η αδιαβροχοποίηση του σε σύγκριση με το “απλό” Xperia M2 και πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που η Sony επέλεξε να κυκλοφορήσει τη συσκευή χωρίς κάποια ιδιαίτερη παρουσιάση της.

Xperia M2 Aqua

12_Xperia_M2_Aqua

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights